slovenka
|
Naša občasno tudi tako dela, pa sva jo včasih z možem še prinesla v dnevno sobo, če res ni bilo videti, da bo zaspala. Danes se je tudi pobunila, pa sem jo vzela malo ven iz posteljice, sva malo zapeli, nato sem jo dala nazaj, pa ji pozornost preusmerila na plišaste igračke v kinderpetu, s prstom je kazala na metulje, ki so priklaufani na baldehin in sem ji enega odpela dol in ga je gledala, potem sem pa odšla iz sobe in je bila mirna, pri luči se je še malo igrala, potem pa je začela jamrati in sem jo šla položit dol, jo pokrila, dala dudo in je bilo ok. Jaz je jokati nikoli ne pustim. Sicer pa večinoma pridno zaspi in ni problema. Zelo dobro pozna ritual zvečer. Včeraj je bila tako zaspana pri večerji, da sem jo kar oblekla v pižamo in dala v kinderpet, a ni hotela spiti običajne flaške, ampak se je pritoževala, tako da sva jo morala skopati. Se je drla v stilu, alo, kaj nista nekaj pozabila vidva... Tako da se je skopala, potem spet pižama gor, potem je pa spila flaško in pridno zaspala. Neverjetno kako na pamet ve, kako gredo stvari. Pa ko jo mož vzame ven iz vode in jo jaz zavijem v brisačo, začne v isti sekundi ful mahati pa-pa možu, ker sva jo tako zmeraj učila Ampak je prej par mesecev gledala, kaj bi rada od nje, sedaj pa tako maha, da ji bo roka ven padla