Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mi nujno rabimo dermatologa 23.5.2005 21:48:34
|
|
|
|
kr1a
|
Kje pa? Mislim s katerega konca ste?
|
|
|
|
mi nujno rabimo dermatologa 23.5.2005 21:49:02
|
|
|
|
pravljica
|
ne vem od kod ste, ampak če ni predaleč, se splača na Ptuj do dr remsa, ki je velik strokovnjak na tem področju
|
|
|
|
mi nujno rabimo dermatologa 23.5.2005 21:51:44
|
|
|
|
BONI*
|
A ha, seveda, smo pa iz Ljubljane, tako da če je možno kej v Ljubljani ali v okolici. Če bo treba, gremo pa tudi na Ptuj
|
|
|
|
mi nujno rabimo dermatologa 23.5.2005 22:04:36
|
|
|
|
mala maja
|
BONI na Viču v Murglah v tistem trgovskem centru je dermatolog DR. KRALJ. Je zakoooonnnn.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Mi smo šli ke zaradi alergije in pol sem vsem na šihtu o nem raztrobila. Vsi hodjo tja res je zakon. Ne vem pa na žalost njegove tel. je pa v imeniku pa poglej ker ga jaz ne najdem(tanovega)
|
|
|
|
mi nujno rabimo dermatologa 23.5.2005 22:16:32
|
|
|
|
daisy
|
Zdravstveni zavod REVITA, Peričeva 31 (Bežigrajski dvor), Ljubljana - testiranje za alergijo z magnetno resonanco. naslov sem si zadnjič prepisala z neke debate na RR (in se tudi slučajno ne spomnim naslova debate:zmeden:). cena testiranja je 10.000 sit. lp
|
|
|
|
mi nujno rabimo dermatologa 23.5.2005 22:40:57
|
|
|
|
baguSka
|
Tud jst mam dobre izkušne z dermatologom iz Murgl centra.
|
|
|
|
mi nujno rabimo dermatologa 24.5.2005 8:27:22
|
|
|
|
Natas@
|
Pa še fajn je za pogledat, ta dr. Kralj, ne'
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?