Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 15teden pa še vredno zeloooo utrujena 14.6.2009 9:51:15
|
|
|
|
Mija79
|
mogoce si slabokrvna,posvetuj se o vsem skupaj z svojo zdravnico....
|
|
|
|
RE: 15teden pa še vredno zeloooo utrujena 14.6.2009 11:02:10
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem bila v vsaki nos. utrujena od začetka do konca. Se zaman čakala na tisto veleopevano drugo trimesečje, ko naj bi zacvetela, polna energije. Ga ni bilo, utrujenost me je pa res spremljala skoz.
|
|
|
|
RE: 15teden pa še vredno zeloooo utrujena 14.6.2009 11:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi slabost mi še ni čisto minila Meni je bilo slabo, dokler nisem sla rodit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2009 11:26:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: 15teden pa še vredno zeloooo utrujena 14.6.2009 15:04:55
|
|
|
|
anika87
|
Meni ni blo slabo, utrujena sem bla pa ful do 5. meseca. Ponoči spala kot top, pa še podnevi vsaj 1 uro, al pa 2 vsak dan.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: 15teden pa še vredno zeloooo utrujena 14.6.2009 15:12:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi meni je bilo slabo prve tri mesece, vse slabo mi je udarilo ven...od dermatitisa, mozoljčkov, boleli so me zobje. Potem me je napihnilo kot žabo, ko pa sem šla na dopust pred porodniško, sem splahnela in se začela dobro počutit. Pa glej ga zlomka, me je tamala nekam v živec pritisnila in sem komaj hodila in spala, zraven pa jokala kot dež od bolečin. Pred porodom te pa že tok trebuh boli, da pa spet ni nič fajn. Tudi jaz sem čakala "cvetenje ženske v nosečnosti" in ful dobro počutje, pa tega ni bilo.
|
|
|
|
RE: 15teden pa še vredno zeloooo utrujena 14.6.2009 16:14:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem bila v vsaki nos. utrujena od začetka do konca. Se zaman čakala na tisto veleopevano drugo trimesečje, ko naj bi zacvetela, polna energije. Ga ni bilo, utrujenost me je pa res spremljala skoz. jaz v prvi nosečnosti sem bila skoz polna energije,od začetka do konca v drugo smo pa menda nadoknadli vse,za kar smo bili v prvi nosečnosti "prikrajšani" hahaha
|
|
RE: 15teden pa še vredno zeloooo utrujena 14.6.2009 19:34:26
|
|
|
|
tulpek
|
Js sem v 30. tednu, pa še vedno utrujena tako, da bi samo spala. Ampak me hrbtenica preveč boli, da bi bila dolgo v postelji . Slabost pa je minila šele v 21. tednu.
|
|
|
|
RE: 15teden pa še vredno zeloooo utrujena 15.6.2009 13:34:35
|
|
|
|
simonakr
|
Mene je utrujenost minila šele nekje v 32 tednu! Križ me je pa bolel do konca!
|
|
RE: 15teden pa še vredno zeloooo utrujena 15.6.2009 14:41:28
|
|
|
|
vanomis
|
Ah, jaz sem v 28. tednu, pa sem vsak dan taka, kot bi me eden pretepel. Sploh si ne morem odpočiti. Poleg tega me daje še nespečnost. Ampak saj bo. Kmalu bo bolje!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?