Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zdravniški pregled pred vstopom v šolo 23.5.2005 14:50:37
|
|
|
|
nejcko
|
Kolikor sem seznanjena, ta pregled obsega tudi obisk pri psihologu. Žal je res tako, da naše otroke popredalčkajo še preden začnejo dobro živeti. Žal.
|
|
|
|
zdravniški pregled pred vstopom v šolo 23.5.2005 16:03:30
|
|
|
|
špelin@
|
Pri nas ta sistematski pregled ne vsebuje pregleda pri psihologu, ne kakšnih posebnih vprašalnikov :bravo: Itak smo dali psihologa, logopeda itd. "skozi" že pri petih letih in je itak bedasto čez eno leto vse ponavljati. Pri nas je poanta v tem, da otroka cepijo. Aja: mojo veliko piko sem peljala na ta pregled pred šolo k njeni osebni zdravnici, ne v pristojni ZD, od koder sem sicer tudi dobila vabilo, a sem jim pojasnila, da je že urejeno. In ni bilo nobenih problemov. :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
zdravniški pregled pred vstopom v šolo 23.5.2005 17:47:30
|
|
|
|
nejcko
|
Ja, sem očitno res malo zamešala - psiholog je pri petih letih. Sem bila prepričana, da ta sistematski velja tudi za vpis v šolo. :zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?