|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim ideje
12.6.2009 9:16:23   
timoteja
Pozdravljene! Kot predstavnica v vrtcu pobiram denar za "darilo" oz. zahvalo ob koncu šolskega leta (bo pribl.30 EUR/vzgojiteljico) - ali kupiti za to vsoto šopek (ena cvetličarka tu blizu nas dela fantastične, za ta denar bi dobili res lepega, mao neobičajnega, saj je malo umetniške duše), ali le kakšen cvet, pa zraven še kaj druga? Prosim, pomagajte, se malo mudi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim ideje
12.6.2009 9:19:39   
babylove
Morda raje lončnico, šopek kmalu ovene.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2009 9:21:14   
Splišni
Raje en cvet pa še kaj zraven. Šopek res prehitro ovene. Saj je lepo, samo kot dodatek.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2009 9:23:56   
baby blue
mogoče kak cvet ali pa lončnico... mogoče tudi kak bambus za srečo...

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2009 9:41:17   
analucija
kaj pa masažo in kakšen cvet

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2009 10:15:58   
Anonimen
kaj pa kak lepo okvir za sliko? pa daste notri slikico razreda?

(odgovor članu analucija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2009 14:18:52   
ona
Imam eno kolegico,ki ima mamo,ki dela v vrtcu in mi je glih zadnjič pripovedovala,kako je mama že ful sita,ker dobiva vedno lončnice za zaključek..samo v vednostuser posted image
Mi smo lani našim v vrtcu kupili verižico srebrno na uni špagici in naredili sliko otrok v velikem okvirju,zraven pa napisali en tak lep verz in še zdaj imajo to sliko v učilnici!So bile ful zadovoljne.
Letos pa ene druge mamice rihtajo,tako,da še ne vem kaj bouser posted image
Skratka,od vseh rož je boljše kaj uporabnega in,da je za pomin,npr. skodelica z sliko otrok,kaj uporabnega,kakšne škatle za cd-je,slika,okvir za sliko....
seveda pa vsak naredi po svoje in kot se zmenite,jaz sem samo predlagalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2009 14:26:32   
muška
ja pa a nič ne poznate vzgojiteljic?

Moja dva sinova imata vse skupaj 4 vzgojiteljice;

-ena je planinka (ima cici planinski krožek in sila preprosta ženska), torej iščem kaj v tej smeri  (tej bi recimo podarila ene natur planinske nogavice)
-ena se rada rihta, ima dnevno drugo ogrlico in zapestnico v stilu,... evo ti smernica ( zagotovo kos nakita)
-ena ima v vrtcu mini folkloro (tudi sama pleše), torej smernica v tej smeri  ( izvezeni prtički ,... narodna niša pač)
-ena je pa tehnik za vse, vsi CDji, brošurice,... vse to je njeno delo (scrap book, štanca,..... karkoli v stilu ročnih spretnosti

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2009 15:16:16   
Ancy
Jaz tud odsvetujem šopek, sej je lepo kak dan ali dva, potem pa roma v koš in ne ostane od tega noben spomin!

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2009 23:09:23   
jar
če bi bila jaz vzgojiteljica bi se najbolj razveselila enega šopka poljskega cvetja in TAVELIKE ČOKOLADE (ali pa roche, fererro....)

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2009 21:10:31   
noranate
Naši smo kupili orhidejo posajeno v steklen lonec s štirimi cvetnimi stebli user posted image . Bila je vidno vesela in ganjena, mi pa tudi, ker smo se poslovili za vedno, saj bodo naši škratki jeseni prvošolciuser posted image .

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?