Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
MALO KULTURE V PETEK ZVEČER? 23.5.2005 13:00:09
|
|
|
|
Skorpija
|
Pozdravljene punce, čveke vseh čvek! Spet ta ponedeljek in edino, kar človeka gor drži je RR in vaša družba tja do večera, ko napadem svojega dragega, takoj ko stopi čez vrata ;) Zelo sem vesela in živčna, saj imamo v našem gledališču tale petek prvo premiero!!!! Punce, v petek ob 19.30 ste vabljene, da si ogledate predstavo Lizistrata (Aristofan) v Škofji Loki, v Kristalni dvorani, TEATER DRUGA KOŽA. Cena karte je 2.200 SIT in vse, ki vas zanima kaj več mi pišite privat ali pa na teaterdrugakoza@yahoo.com Vesela bom, če se bo kakšna odločila, da si ogleda naš čisto prvi nastop pod okriljem novega teatra - kot namig pa - KOMEDIJA, GLAVNA TEMA SEKS, DELAN0 S SRCEM :)- Ostanite mi v cvetju pupe, poletje je pred vrati in nosečke cvetijo na vsakem vogalu!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?