|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za pomoc
11.6.2009 21:17:03   
dinncy
Pozdravljene!

Nekaj bi Vas vprasala pa mi povejte kaksen nasvet ali karkoli...

Imam puncko staro 8 mesecev in imamo taksno tezavo, da se nam na notranji strani rokic (dlani) koza lupi in tudi tam ko je zapestje in tudi okoli prstekov na rokah in nogah. To je, da se na dlani lupi ze tretja plast tako, da ima ze full tanko kozico.
zanima me, ce katera ve zakaj je prislo do tega pa kaj bi biu vzrok. Sem sla zdravnici je pogledala z oddaljenosti 2 metrov in samo govorila: "Nimam pojma ka bi lahko to blo"...mislim.... nama je napotnico za dermatologa dala in morema cakat se 14 dni pa se to sem komi naprosla da sma tk hitro dobile datum.

lepo prosim za kaksen nasvet...

Vnaprej se Vam lepo zahvaljujem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za pomoc
11.6.2009 21:22:40   
uursa
Glede zdravnice no comment. Mogoče bi šla še vprašat v lekarno - vsaj pri nas so take fermacevtke, da včasih še dohtarja ne rabiš - oz. pokazat, da bi ti mogoče znale kaj povedat ali pa kakšno kremo dat, dokler ne gresta k dermatologu - upam, da bo ta boljši od zdravnice.

lp

(odgovor članu dinncy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2009 21:22:50   
potepinček
Lahko je alergija. Presodil bo dermatolog ali pa jo dal na testiranje.

(odgovor članu dinncy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2009 8:30:38   
honey
Poskusi v lekarni, če ne pa ne vem - pojdi direkt na dermatološko in naj pogledajo pod nujno. Saj, če bojo rekli, da ni nič tako hudega, potem lahko počakaš 14 dni, drugače naj jo pa takoj vzamejo. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2009 8:47:05   
dinncy
problem je v tem da v ta nas k***** zdr.dom pride dermatolog samo 1x na mesec... :s

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2009 9:23:27   
2srcka
Jaz bi šla v lekarno vprašat če imajo kakšno kremo (bi pokazala rokice). drugače je pa od moje kolegice mali (star 7 mesecev)imel tudi tako kožo, sicer samo na nogah. Dobila je napotnico za teste na alergijo (jo imajo v družini) in testi so bili negativni. Med tistim časom je šla na dieto (mislim da je izločila vse mlečne stvari) in zdaj ko je začela nazaj jesti mlečne stvari se malemu ni več pokazala taka koža, ki je izginila med tem ko je bila na dieti. Je pa njen prvi otrok imel isto kožo na nogah in ima alergijo...

(odgovor članu dinncy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2009 10:02:08   
Sofi
Lahko je pa to posledica škrlatinke.
Po 10, 14 dneh se začne kožica na dlaneh in podplatih, predvsem na prstkih lušćit. A je imela toliko časa nazaj tudi vročino ali izpuščaj ali rdečico na ličkih ali malinast jeziček...?

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu 2srcka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2009 8:05:46   
dinncy
Ja je mela en malo vrocine jezicek je biu pa cisto normalen

IZVIRNO SPOROČILO: Sofi

Lahko je pa to posledica škrlatinke.
Po 10, 14 dneh se začne kožica na dlaneh in podplatih, predvsem na prstkih lušćit. A je imela toliko časa nazaj tudi vročino ali izpuščaj ali rdečico na ličkih ali malinast jeziček...?

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?