|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bruhanje!
10.6.2009 21:00:41   
Akil
Moj 4letnik danes že cel dan bruha! Pojma nimamo zakaj, pr kosilu je rekel da bo bruhal in od takrat  naprej je na intervale na straniscu. Nimam pojma zakaj bruha! Pojedel ni nič takšnega, padel ni, da bi se udaril v glavo in dobil pretres! Obupana sem, ker mu ne morem pomagat!!!
Je kakšen recept za preprečevanje bruhanja? Kaj naj mu dam za jest, da bo obdržal v sebi?

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bruhanje!
10.6.2009 21:04:29   
Naja31
To pa res ni razlog, da si obupana.

Očitno ima nekaj trebušnega.
Saj ne moreš nič, kot počakati, da mine. Pazi, da veliko popije,da ne dehidrira. In to je to.
Če bo pa trajalo še dan dva,pa ga pelji k zdravniku.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 10.6.2009 21:05:41 >

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2009 21:10:41   
Akil
Ni mi jasno kje je dobil, če ima kaj. Drugi smo čisto ok. Najbolj me skrbi, da bi mi dehidriral, ker imava midva  kar pogoste težave z bruhanjem in sva enkrat bila celo v bolnici zaradi dehidracije. Strah me je tudi, da bi se tamanjši nalezel, če ima slučajno kaj.
Pa vse skupaj ne bi bila tako velika drama, če ne bi bila danes prvič sama. Mož je ponoči v službi in prej smo stanovali pri babici.

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2009 21:41:48   
blaža
ti verjamem, da ti je težko, ma boš že nekako zmogla. vem kako se počutiš.

Moj ta starejši je tako enkrat bruhal. ma vsepovsod je blo pobruhano, po posteljnini , po zidu,... grozljivka. sploh parkrat nismo mogli ujet bruhanja v škaf. Res grozno. pa tisti smrad,... pa jokal je, mi smo ga pa tolažli, da ni nič hudega, da bo vse v redu,...

To je kaka trebušna. verjetno. če se ti zdi, da bi lahko dehidriral, da ne obdrži prav nič v sebi več ur, se spokaj in pojdi do zdravnika. pa tvojega pokliči, da pride domov, al pa koga od staršev, kako kolegico, kogarkoli, da ti pomaga pri ta mlajšem.

Tekočino mu dajej po žlički, pa skuhaj mu šipkov čaj, niti slučajno kake kamilice. naj pije počasi po žlički. če tudi to tekočino vedno zbruha pojdi do dežurnega.

Če ne vsaj pokliči zdravnika in vprašaj za kak nasvet.

user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?