|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kilogrami dol
9.6.2009 9:57:17   
daisyb
Pozdravljene,

imam eno vprasanje, ker me malce skrbi, da je kaj narobe. Sem v 38 tednu in zadnji mesec, namesto, da bi se poredila sem se shujsala...a je to normalno? Jem isto kot prej oz. se vec....tudi po sedem krat na dan, kilogrami pa ne grejo gor. skrbi me, da je kaj narobe in, da ta mali ne raste vec, pa tudi trebuh se mi zdi, da se mi ne veca....predvsem ker mi je ze ginekologinja pri 32 tednih rekla, da je malce prelahek za en teden.   v 8 mesecu sem se zredila za dva kg, sedaj pa jih mam se manj. ali je mozno, da dojencek vseeno pridobiva na tezi in jaz ne. res je, da zadnje dni gre veliko vec vode z mene pa veckrat sem na straniscu...mogoce je zato teza sla dol. ali ima katera podobne izkusnje?

lp,

daisyb

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kilogrami dol
9.6.2009 10:04:34   
Erdbeere
daisyb proti koncu nosečnosti je popolnoma normalno, da se ne rediš več, ker kot si že sama napisala gre odvečna voda iz tebe, dojenček pa vseeno pridobiva na teži, ker je tvoj zajedalec in ti pobere vse kar potrebuje.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2009 10:18:27   
2 Sraki
To se je zgodilo tudi pri meni, pri obeh nosečnostih. Normalno, vsaj jaz tako mislim.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2009 11:23:52   
valentinčica30
Lahko ti povem samo to v tolažbo, da sem šla z isto težo kot sem zanosila rodit. To pomen da sem shujšala, ta mala pa je bila kjub napovedim težka čez 3 kg.
Sploh ni panike.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2009 11:40:31   
daisyb
ojla,

hvala vsem za odgovore....ste mekar potolazile. drgac pa mislim, da bi bilo pr meni mal cudno, ce bi rodila s 43 kg kot sem zanosila....sem jih pa le sla gor 10 do sedaj.

vsem veliko srece.....meni se pocasi bliza dan Duser posted image

lp

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?