|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   septemberke!!!
22.5.2005 20:36:36   
teja21
zdravo, kako ste kaj??
evo z :love: prišla živa in zdrava, bila sva 14dni v egiptu, in se prav lepo posončala.
zdaj pa me zanima če ste enako napredovale kakor jaz.
kilce +7,
trebušček že zelo viden, zrsel na dopustu,
počutje super,
brcike zelo močne,
strije še nobene,
celolita pa toliko da se ga iz aviona vidi.

kako pa kaj ve:nosecka:??
in ali vas kaj krči mučijo??

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   septemberke!!!
22.5.2005 22:04:46   
teta beta
zdravo!!

oo, ful ti zavidam, jaz bi tudi dopust in morje.... :((, pa ima moj :love: šele konec julija dopust. Moj buši zadnjih štirinajst dni ful raste in je iz dneva v dan večji, dojenček pa vsak dan veselo brca. Kile so bile pred 14 dnevi na pregledu 5 + , zdaj so najbrž 6 ali sedem (nimam vage :ups:), strij pa tudi zaenkrat še nimam, čeprav se še ne mažem najbolj redno.

Imava že globoki voziček (rabljen Chicco) in jajčko (tudi rabljeno), :love:-jev kinderpet in še nekaj malenkosti, ostala pa sva brez strehe nad glavo :((:((:((... no, ne dobesedno. Odločila sva se, da bova živela pri njem, saj so drugi dve varianti nakazovali precejšnje stroške, njegova mama pa živi v drugem kraju pri prijatelju in je rekla, da bo prišla domov vsakih 14 dni-3 tedne, da si opere cote itd. Sobo in kopalnico ima v spodnji etaži midva pa bi ji naredila še ločeno kuhinjo. Ko ji je :love: povedal, kako sva se odločila, pa pravi ona, da pa se bo ona s prijateljem selila domov in da si midva lahko urediva mansardo... :zmeden2: Je bil že moj proti, jaz pa tudi, kajne. No, zdaj morava pošteno premisliti in preračunati, kje in kako, stroški obnove bodo namreč kar... brrrr. Če ne bo šlo drugače, pač prve pol leta ali leto še pri njem, pa šele potem na svojem.

Uživajte vse!! Lep pozdrav!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   septemberke!!!
23.5.2005 8:02:59   
kleopa
dobro jutro, tudi meni kg 'lepo' rastejo...pa.... no saj trebuscek tudi lepo raste, sedaj je ze kar lepa zogica. Na dopust gremo pa verjetno v juniju...
:kuza:

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   septemberke!!!
23.5.2005 8:37:52   
Pia67
Živjo!
Lepo, da si se javila. Egipt :)-... Ravnokar sem morala seminarsko oddat v obliki spletne strani in moja skupina je izbrala ravno Egipt. Bi te morala na moj začasni forum dobit, da bi mi mal prometa naredila s kakimi zanimivimi doživljaji iz prve roke ;)
Kilce imamo kar glih, jaz 6+, ko sem prišla s seminarja sicer 2kg manj, najbrz sem bila zdehidrirana in nisem ravno konkretno jedla. Priznam, da jem predvsem sadje, zelenjavo in ribe, ker me čaka se 15 tednov in me bo ziher se razgnalo. Prijateljica mi je posodila stare revije Mama in sem nasla kar nekaj dobrih nasvetov, ki sem jih sfotokopirala in jih dala v fascikel. Glede stvari za punčko, imam vse, kupla rabljeno robo, ki je čisto OK, manjka mi le kozmetika, škafček, prsna črpalka in posteljnina, ki jo moram sešit. Obiskujem tudi materinsko šolo, ker je čez poletje ne bo, pa tud malo bolj spodobno je zdaj, ko ni take vročine. Je pa lepo videt bodoče očke v takšnem številu. Prav fajn se mi zdi.
Skratka, odstevam tedne, skupaj z vami. Kadar zjutraj prizgem racunalnik, v kotu odčitam koliko se manjka, da puncko prvic požečkam po ličkih. Za zdaj si le trkava po trebuščku.

Mejte se,

Pia

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   septemberke!!!
23.5.2005 11:06:21   
TVN
Ooo, Egipt! Kakšna skušnjava! Lani sva bila v Sharm El Sheikhu 14 dni in tako uživala, da prav lahko še enkrat podoživim tisti sanjski občutek poležavanja na plaži. Letos pa ne bo nič s kakim daljšim dopustom. Za nekaj dni bova najbrž skočila kam na slovensko morje konec julija.

Kilce so zaenkrat na +6, trebušček viden, ampak še zdaleč ne tako kot bi sama pričakovala. Če oblečem široka oblačila (sem bolj okrogle sorte že sicer), še kar uspešno "skrivam" nosečnost. No, saj ne da bi jo hotela, ampak tisti, ki ne ve, lahko zlahka spregleda.
Počutje odlično še kar naprej. Cotk in opreme še nisva nič kupovala, če voziček (+ košaro + lupinico + vrečo) sem naročila pri Sončku. Konec junija bova najbrž začela s konkretnejšimi nakupi. Takrat naju čaka tudi šola za starše v Domžalah....
Uživajte, septembrske mamice!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   septemberke!!!
23.5.2005 12:09:58   
Sugy
zdravo, punce!

jest sem dala dons nove slikce gor, pa gledam, da skor ni razlike od prejšnjih :), čeprav mam ene 4kg več, pa otrok je že precej velik :) Le kje se skriva?;) No, kakorkoli, trebuh je vseeno jasno opazen, vsak me pogleda, ko hodim naokrog :)

Drugače pa - odlično! pa,pa!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   septemberke!!!
23.5.2005 13:02:03   
ameli
Hojla, tudi jaz sem pridelala +4, ampak Sugy, kje imaš ti trebuh?? Moj je že ogroooomen. Drugače sem OK, malo me edino ščipa spodaj (vagina:zmeden2:?), pa nisem prepričana, če je to od nenehnih izcedkov ali od brcik:zmeden2:? Sicer pa se ravno odpavljam na morfologijo, pa mi bo G že pojasnila, kaj dogaja. A ima makera mogoče težave z ležanjem? Meni namreč buši "zaspi" in potem me napadajo mravljinci:grrr::grrr:!
Ko pridem od G, se pa kaj javim,
lp ameli

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   septemberke!!!
23.5.2005 13:24:57   
Sugy
ameli, jest sem +4 kg pridelala v 3 tednih, vse skupaj pa že 6kg :) očitno ga nosim bolj v križu :) Aja, pa še to; ve niste vidle slikic, kakšna sem bila pred nosečnostjo - res suha :)

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?