Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otr. dodatek - e-obrazec? 8.6.2009 12:53:54
|
|
|
|
Alfabeta
|
Ja, preko e-uprave.
|
|
|
|
RE: otr. dodatek - e-obrazec? 8.6.2009 13:02:30
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Hvala!!
|
|
RE: otr. dodatek - e-obrazec? 8.6.2009 14:00:26
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Od kdaj pa je to možno? Prvič slišim. Ma super res .
|
|
RE: otr. dodatek - e-obrazec? 8.6.2009 14:32:37
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Od kdaj pa je to možno? Prvič slišim. Ma super res . Ja, jaz sem oddala že lani tako, no letos v februarju
|
|
|
|
RE: otr. dodatek - e-obrazec? 8.6.2009 14:41:13
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz sem tudi tako oddala že lani decembra in pa zdaj spet ponovno zaradi 2. otroka. Tole je res super, ko ne rabiš nikamor hodit. Ko bi le bilo čimveč teh vlog mogoče oddati na ta način.
|
|
|
|
RE: otr. dodatek - e-obrazec? 8.6.2009 21:37:46
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: J.L. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1064&sid=881 evo ti še link jaz se ravno ne znajdem. kje je kak obrazec za izpolnit oz. odposlat vlogo? pa še pomoč pri izpopolnjevanju prosim. kpod katere šifre je treba vpisat podatke? hvala, samo žal ne gre, čeprav imam digitalno potrdilo od postarce. Evo, samo zate http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=424 Obrazec, ki ima "e" zraven Imeti pa moraš certifikat, ali od banke,..... Vpišeš podatke od dohodnine, šifra 1101, če se ne motim in regres 1103
|
|
|
|
RE: otr. dodatek - e-obrazec? 8.6.2009 21:39:20
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Hm, jaz pa nisem nič vpisovala podatkov, ker je pisalo, da lahko samo skeniraš informativni izračun dohodnine za 2008 in priložiš to .. Dobila sem potrdilo, da je šla vloga uspešno skozi, tako da menda je OK?
|
|
RE: otr. dodatek - e-obrazec? 8.6.2009 22:19:45
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. hvala, samo žal ne gre, čeprav imam digitalno potrdilo od postarce. A prijavila si se v e-upravo? Če hočeš kar koli oddajat, si moraš najprej naredit uporabniško ime in geslo + imeti certifikat (kar praviš, da ga imaš).
|
|
|
|
RE: otr. dodatek - e-obrazec? 9.6.2009 7:57:24
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: J.L. hvala, samo žal ne gre, čeprav imam digitalno potrdilo od postarce. A prijavila si se v e-upravo? Če hočeš kar koli oddajat, si moraš najprej naredit uporabniško ime in geslo + imeti certifikat (kar praviš, da ga imaš). Tako je. 2 minuti posla
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?