Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Gosto namesto dojenje - nikakor ne gre:-( 22.5.2005 15:25:30
|
|
|
|
Jančika_
|
Hehe, tole sta se Vasja in Pina nekaj zmenila. Zadnji teden na široko odpira usta, poje dve žlički, od tam naprej pa - brrrrrrrr in je mama cela zelena od špinače. Pol pa valjda lakota in tri deci mleka čez:zmeden:. No, tole foro je enkrat že imel, pa ga je minilo. Zdaj ga je pa spet prijelo. Človek bi mislil, da je star 6 mesecev, ne pa skoraj 10, tako malo poje, pa toliko mleka spije (btw, hvala za ono škatlo, brez bi bila kriza). Včeraj, ko smo imeli obisk, pa je jedel, da sem mu komaj sproti not metala, ko se je važil:)-.
|
|
|
|
Gosto namesto dojenje - nikakor ne gre:-( 22.5.2005 16:15:51
|
|
|
|
Maš
|
Podobne izkušnje... :( Nasvet št.1: potrpi, saj bo kmalu minilo!!! Nasvet št.2: mogoče bi pa raje jedla gosto hrano, če tebe ne bi bilo v bližini, da ji ne bi delala luštov z mlekom? ...pri nas je sicer deloval samo nasvet št.1. ;) Lp! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Gosto namesto dojenje - nikakor ne gre:-( 25.5.2005 23:56:40
|
|
|
|
snorlax
|
HuAnita, moj je bil danes star točno 8 mesecev, gosto hrano je začel jesti pred 1 mesecem, jeva jo samo za kosilo, drugače pa mi nonstop visi na zizi. No, ponoči spi kar vredu, 1 do 2x se podojiva, spi pa od 21.00 do 7.30. Kaj pametnega ti glede na to, da sva v podobni situaciji, ne morem povedat, samo to, da potrpi. Jaz sem se sprijaznila s tem, čeprav je res tudi pri meni, ali gre povsod z mano ali pa moram biti v eni uri nazaj. V glavnem, razumem te popolnoma. L.p.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?