|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ja res se je učenje splačalo ,čeprav je bilo ...
21.5.2005 23:26:36   
MEGY_Patricija
Ja res je drage moje :rozica::rozica::rozica::rozica:!!!!!! danes je za mano naporen :muca::muca::muca::muca::muca::zaspan::zaspan::zaspan:,dan saj sem se do četre ure zjutraj učila Angleščino glede na to ,da je bil to eden izmed dveh ispitov ki sta me čakala še pred maturo ,ki se mi začne 1.6 s SLOVENŠČINO ,ki pa sem ga uspešno opravila saj sem dobila zasluženo 3-trojko saj mi je ispit takoj popravila !!!!!!!!!,sedaj pa še EKONOMIJA pol pa bo zato, upam ,da boste v sredo držale pesti za mojo EKONOMIJO!!!!

HVALA VAM ŽE V NAPREJ!!!!Lepo in mirno noč van želi MEGY!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.5.2005 23:41:04   
Anonimen
No, glede na to..da začneš s slovenščino - izpit je, ne ispit:ups:

(odgovor članu MEGY_Patricija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2005 23:54:18   
dix
:)-:)-:)-
:bravo::bravo: riba

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2005 23:55:55   
dix
Aja, še to:

vejica se postavi takoj za besedo brez presledka, nato presledek in nova beseda.

pravilno: aaaaaa, bbbbbbb
narobe: aaaaaa ,bbbbbbb

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2005 23:56:08   
MEGY_Patricija
Ja vidim ,da ne glede na vse najdeš dlako v jajcu ,blagor takim kot si ti, ki imajo tudi upam ,da glavo na svojem mestu !!!!!!!!!ne samo črke ,ki so na tem portalu veliko bolj pomembne za nekatire, kot pa vse ostalo ,kar se dogaja .Vidim pa da imaš res zelo veliko težav sama s sabo glede na tvojih 16 let ,kje jih je še 13 ,da me boš dohitela .Punca malo se skuliraj!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2005 0:01:49   
Mariposa
Joj, da se vam da:zmeden:

Megy, čestitke za izpit:bravo::bravo: Le tako naprej;)

Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2005 0:03:43   
Anonimen
Zaenkrat se stoji tam kjer mora. Bom drugic raje tiho.

Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2005 0:04:09   
MEGY_Patricija
:hudicek::hudicek::hudicek:Ja kaj si moreš dragi človek,če te muči vrag,:hudicek::hudicek::hudicek: a ne dix !!!!! :hudicek::hudicek::hudicek:a si tudi ti našla šivanko :hudicek::hudicek:v kupu sena, kaj.Ja res upam, da si ti v šoli in v življenju bolj popolna, kot je postavljanje mojih vejic, ki imajo na tem portalu za take, kot sta vidve z ribico res velik pomen!!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:((:((:((:((:((:((:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:

Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2005 10:57:16   
bini
ne, ampak resnično ni na mestu, da se tukej tkole popravlamo oz. kritiziramo... haloooo?? sama sem na poti do tega da bom slavistka (morda nekoč), pa me nič ne motijo take napake... pa sej forumi so zato, da se sprostimo, ne pa da še tukej pazimo na to kako bomo slovnično pravilne...
megy - čestitam!! :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2005 11:21:14   
CatJa
No, mene sicer tudi motijo slovnicne napake, predvsem v kakih revijah in knjigah. Bi najraje sla s kulijem popravljat, ampak komu bi koristlo? Lektorju gotovo ne.

Ampak kot je ze bini napisala, namen foruma res ni zafrkavanje drug drugega, zato MEGY: cestitke se z nase strani in drzimo pesti za naprej!

:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 10
22.5.2005 12:05:59   
MEGY_Patricija
BINI____ CATJA!!!!!!!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica:
Res sta me spravili v dobro volje,:bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:draga bini in catja hvala vama za moralno podporo in res sta mi polepšali dan, saj me take vrste kritiziranje zelo boli saj imam drugače poleg vseh ostalih predmetov tudi pri vseh predmetih prav tako pa pri slovenščini vse predmete narejene s oceno 5 tako,,da so še sošolke ponosne name, da pa mi je tudi ANG... sedaj uspelo narediti s 3, saj mi je edino ta predmet bil trn v peti, pa še to je sedaj dobilo svoj pomen za ves trud in učenje,ki se je obrestovalo vsaj zame !!!!!! Zato še enkrat HVALA in lep ter sončen pozdrav iz čemšenišče planine od MEGY!!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 11
22.5.2005 12:12:51   
CatJa
MEGY spostujem ljudi, ki se kljub druzinskim obveznostim odlocijo dokoncat solanje. Moja mami je pri petintridesetih in treh otrocih poleg sluzbe delala se vecerno ekonomsko in imela boljse ocene kot jaz, ki sem imela sveti cajt za ucenje.

Kar veckrat se nam pohvali z lepimi ocenami in uspehom, mogoce bo se mene mal spodbodlo, da koncno spacam skupaj diplomo. Vidis, kaksni lenuhi smo eni :zaspan:!

Tudi tebi lep preostanek vikenda! :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 12
22.5.2005 16:30:39   
Moyca_
ribica to pa ni lepo od tebe- kaj te briga kak je napisano glavno da vsi razumemo
jaz pišem ko kura, ker hitim pa se mi ne da popravljat, saj zato pa pišem na forumu- če bi se šli neke s. napake jaz nebi pisala

piši kao što govoriš:)-:)-:)-:)-:)-

M.-P. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 13
22.5.2005 22:55:18   
MEGY_Patricija
Odgovor Mojci in Catji!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Ja nič, kaj naj rečem prav presenečate me, res sem vesela takih besed, ki mi včasih dajo krila, res pa je, da bi kmalu tik pred zdajci obupala in celo prestavila maturo ravno zaradi tega, ker mi včasih zmanka samospodbude, ki če si jo ne ustvariš sam kot otrok in ti jo v kri in kožo ne vlijejo starši si jo lahko pridobiš šele, ko na lasti koži okusiš kaj pomeni, če te na poti odraščanja nihče ne spodbuja zato se ob tej priliki zahvaljujem vsaki posebej za lepe besede in pa za moralno podporo svoji sošolki KRISTINI, ki mi je v najbolj teških trenutkih stala ob strani z besedami , daj potruddi se malo saj boš videla , da bo šlo in res se je obrestoval, zato KRISTINA HVALA!!!!!!!!.
Ja mogoče se sedaj nekatire sprašujete , kaj sem želela povedat, ja taka je ta svar, da se mora človek sam spoštovati in imeti rad, to pa je v današnjem svetu zelo teško, saj nam vsi usiljujejo svojo samopodobo, nisi tak bodi tak, daj to tako, daj ono tako.........Sama kot človek sem bila vedno prepričana, da sama nisem sposobna narediti te šole a sem si z leti hotela sama sebi dokazati, da sem tudi sama iz sebe sposobna narediti, še kaj več kot biti in postati mati dvema ljubkima otročičkoma, ki mi lepšata jutra in krajšata noči, ter biti zvesta in pridna žena ljubečemu možu. Rekla pa bi samo še to, do zaključka šole mi ne manjka več veliko, imam pa še eno neizmerno in veliko željo, ki jo v sebi gojim že celih 10. let postati pevka, pa mogoče za začetek samo kot pevka v skupini, kasneje pa kaj več, saj že leta in leta rada prepevam in, ko pojem mi gredo kocine pokonci zato je moj moto v življenju DA"" DEBELI "" IN VESELI LJUDJE DOBRI in pošteni SO LJUDJE "" ZATO PREPEVAJ SI IN NIKOLI DOLCAJT TI NI""
NIČ DRAGE MOJE FRENDICE :rozica::rozica::rozica:HVALA ZA LEPE BESEDE PA ŠE DRUGIČ!!!!!!!!!!:rozica::rozica::rozica:Lep pozdrav od MEGY!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 14
23.5.2005 8:54:44   
dix
Oprosti, če sem te s tem prizadela, to nikakor ni bil moj namen, nisem si mislila da se boš zaradi take malenkosti razburjala. Ni me pa motilo to iz slovničnega vidika, ampak iz ESTETSKEGA!

Neposredna povezava do sporočila: 15
23.5.2005 23:08:04   
MEGY_Patricija
DIX oproščeno ti je:bravo::bravo: samo verjemi mi, da ko bi rad z nekom deliv veselje:)-:)-:)-:)- ne opaziš napak, ki jih narediš v življenju in pri pisanju saj tudi možgani takrat ne delujejo tako kot bi morali!!!!!!
A vseeno hvala za tvoje pojasnilo.

:rozica:M:rozica:E:rozica:G:rozica:Y:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......