Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pokončno sedenje - kdaj? 5.6.2009 8:04:40
|
|
|
|
Hope2
|
V bolj polsedeč/polležeč položaj pri ene 4,5- 5 mesecih, obvezno da se na meni opira, nikoli ga nisem podlagala s pouštri ali ga probala samostojno posedat. Športni del vozička smo ga dali pri 4,5 mesecih, ampak se da čist poležt, zato je bil skoz v ležečem položaju do 5 meseca, do 5,5 pa v polsedečem položaju. Pri 6 mesecih se sam samostojno vsede in sedi, zato ga imam v vozičku v sedečem položaju.
|
|
|
|
RE: pokončno sedenje - kdaj? 5.6.2009 10:53:09
|
|
|
|
Nina00
|
Za sedenje v vozičku - ko se je sam vsedel. V naročju pa že nekoliko prej, verjetno tam od 4. morda 5. meseca, vendar tako, da smo ga držali tako, da njegova hrbtenica ni nosila cele teže trupa in glave.
|
|
|
|
RE: pokončno sedenje - kdaj? 5.6.2009 12:25:21
|
|
|
|
dejzi
|
pri 5 mesecih, obvezno da se na meni opira
|
|
RE: pokončno sedenje - kdaj? 5.6.2009 15:34:19
|
|
|
|
PC Baby
|
Jaz sem vas pa ravno hotela vprašat kdaj ste dale otročke v sedeči voziček. Naš namreč noče več biti v košarici, star je pa 6 tednov. Že ko samo nakažemo, da bi ga dali noter je jok in stok. Uspe nam edino če dovolj trdno spi.
|
|
|
|
RE: pokončno sedenje - kdaj? 12.6.2009 21:27:27
|
|
|
|
julija30
|
Pc Baby Tudi mi smo imeli težave z dajanjem v košaro. Uspelo je samo takrat, ko je zaspala in to je bila približno enaka starost kot pri vašem. Sem vedno čakala, da zaspi pol pa hitro v vozeka in na sprehod. To je trajalo nekaj časa in je minilo (kakšen teden). Sedaj je stara 4 mesece in se zelo rada vozi v košari.
|
|
|
|
RE: pokončno sedenje - kdaj? 12.6.2009 21:47:35
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby Jaz sem vas pa ravno hotela vprašat kdaj ste dale otročke v sedeči voziček. Naš namreč noče več biti v košarici, star je pa 6 tednov. Že ko samo nakažemo, da bi ga dali noter je jok in stok. Uspe nam edino če dovolj trdno spi. Pri 6 tednih ga menda ne moreš dati sedet v voziček. Naša nikoli ni marala vozička in ga še sedaj pri 11m ne. Sem se sprijaznila. Nosim jo pa sedaj večinoma na ramah, zelo obvladava...
|
|
RE: pokončno sedenje - kdaj? 13.6.2009 20:02:19
|
|
|
|
ThinLizzy
|
V naročju je sedel nekje pri 5 mes. V vozičku pri 6,5 mes.
|
|
|
|
RE: pokončno sedenje - kdaj? 13.6.2009 20:03:24
|
|
|
|
pipic
|
Nikoli ga nisem dajala,ker s tem otroku samo škoduješ
|
|
|
|
RE: pokončno sedenje - kdaj? 15.6.2009 14:31:38
|
|
|
|
kristinaj
|
ma sej to pride samo od sebe... mislim, da nekje okoli 4,5 -5m, potem sem pa oba s 6m podložila z blazinami in jima med noge dala košaro ščipalk... ta velika se je sama vsedla pri 6,5m ta mali pa je prej se začel vzdigovati ob kavču in se je šele s 7,5m sam vsedel.... sta pa oba s 3m šla na tla na puzzle peno....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?