|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah...
20.5.2005 15:59:04   
kimi
Prvega otroka sem rodila v 32 tednu. Sedaj sem noseča 6 mesecev in me neprestano preletava strah:zmeden: je to normalno. Strah me je da bi prezgodaj rodila, da bi se otročku zavila popkovina okoli vratu, da bi bilo z njim kaj narobe...tako zelo se sekiram da še slabo spim. Pa se mi v prvi nosečnosti to ni dogajalo:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
20.5.2005 16:03:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Strah...
20.5.2005 16:05:02   
kimi
Ne ni bilo nič narobe samo težave z dihanjem je imel samo zadnje čase slišim toliko zgodb o otrocih, ki se rojevajo da me kar srh spreletava.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.5.2005 16:10:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Strah...
20.5.2005 16:28:10   
Anonimen
Kimi, ti strahovi so normalni. Mogoče jih v prvi nosečnosti res nisi imela, ker nisi vedela, kaj te čaka. Ampak, poglej, tako zelo zelo majhen je odstotek otrok, ki umrejo pri porodu - zakaj bi se to zgodilo ravno tebi?

Četudi si Kelima rodila prezgodaj, to ne pomeni, da bo tudi drug otrok prišel prehitro. Boš videla, ko bo porod za teboj, bo to le še en spomin na tvojo nosečnost, ki se mu boš smejala kot nepotrebnemu strahu. In na koncu boš še nosila otroka čez rok, Kelim pa bo vsak dan spraševal: "Mami, kdaj bo prišel dojenček?" :)- Ko pa bo končno prišel, pa ga ne bo nehal lupčkat in objemat...

Ne skrbi, mamica, vse bo vredu!!!

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Strah...
20.5.2005 16:28:45   
ribica.
Prva nosečnost je bila bolj sproščena zato ker nisi imela tolko informacij kot jih imaš zdaj. Zdaj se je pa že mal nabralo podatkov, s tem tudi znanje o negativnih zadevah. To je verjetno edina razlika, čeprav očitna.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Strah...
20.5.2005 19:06:39   
pravljica
kimi mene je še zdaj strah, da bi prezgodaj rodila, pa je že 33 tednov mimo...tu gor toliko preberem, kaj vse je lahko z otročkom narobe...pa dihanje, pa oči, pa kaj jaz vem kaj vse še :zmeden: ampak glede tega me takšne kot si ti pomirite :) smo pač takšni, da si nekako bol zapomnimo negativne stvari, namesto da bi več pozitivno mislili

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Strah...
20.5.2005 19:09:34   
dory
Pomoje je to cist normalno kimi....prva nosecnost le ni bla tko kot je treba...ampak pomoje je najboljs,da se sama opazujes,da zaupas G in se pazis...to je to...sekirancija bo nardila prej slabo kot kej druzga...zato uzivaj in pobozaj busija :)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Strah...
20.5.2005 19:50:39   
Gina
Tudi, če bi se otročku v resnici zavila popkovina okrog vratu, to ni znak za preplah, ker je to čisto normalen pojav pri porodih in znajo zdravniki in babice to čisto lepo speljat brez zapletov. Naš je imel 2x ovito popkovino okrog vratu, pa je dobil oceno 10 pri porodu, tako da ni panike, kar se tega tiče. Pa tudi prezgodaj ne boš rodila, ker boš malo več počivala in ne dvigovala. Če bi se pa tudi zgodilo, pa tudi ni panike, ker tudi za prezgodaj rojene zelo lepo poskrbijo.
Uživaj raje nosečnost, vse bo ok, boš videla, da bo.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Strah...
21.5.2005 8:25:03   
kimi
Hvala za tolažbo mi je kar odleglo sicer mi tale popkovina ne da miru:grrr:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?