Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Strije v puberteti - strije v nosečnosti? 1.6.2009 12:29:33
|
|
|
|
Tanik
|
jaz sem jih dobila že pred nosečnostjo. sedaj med nosečnostjo še nisem opazila nobene nove se pa mažem vsak dan z oljem, ker imam precej suho kožo.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Strije v puberteti - strije v nosečnosti? 1.6.2009 12:31:20
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tiste punce, ki ste dobile strije že pred nosečnostjo - ali ste jih dobile tudi v nosečnosti? Jaz jih kar nekaj dobila med puberteto (hitra rast...), verjetno res nimam elastične kože. Jih lahko zato še toliko bolj pričakujem med nosečnostjo, ane? Seveda se mažem z olji, kremami...ampak saj vem, če nimam elastične kože mi nič ne pomaga. Ali je šla katera v salon, kjer "odstranjujejo" strije? Ali to sploh kaj pomaga ali je marketinška poteza? Vemo, da strije ne grejo in ne grejo stran jaz sem jih dobila med puberteto, med nosečnostjo pa niti ene. Edino po porodu ene tri na prsih.
|
|
|
|
RE: Strije v puberteti - strije v nosečnosti? 1.6.2009 12:39:12
|
|
|
|
anika87
|
Jaz imam stare strije že od prej (tiste svetle, ne rdeče), zdaj sem 1 mesec pred porodom, pa nisem opazila še nobene nove in upam, da tudi ne bom. Aja - mažem nič, do zdaj nisem nobenkrat nič mazala.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: Strije v puberteti - strije v nosečnosti? 1.6.2009 12:42:32
|
|
|
|
mimi30
|
jaz sem jih dobila med puberteto in med prvo nosečnostjo v zadnjih 14-ih dneh ...v drugi nosečnosti pa so se začele že prej delat....sem se pa obakrat ful mazala z dobrimi kremami
|
|
RE: Strije v puberteti - strije v nosečnosti? 1.6.2009 13:50:30
|
|
|
|
*blu*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tiste punce, ki ste dobile strije že pred nosečnostjo - ali ste jih dobile tudi v nosečnosti? Jaz jih kar nekaj dobila med puberteto (hitra rast...), verjetno res nimam elastične kože. Jih lahko zato še toliko bolj pričakujem med nosečnostjo, ane? Seveda se mažem z olji, kremami...ampak saj vem, če nimam elastične kože mi nič ne pomaga. Ali je šla katera v salon, kjer "odstranjujejo" strije? Ali to sploh kaj pomaga ali je marketinška poteza? Vemo, da strije ne grejo in ne grejo stran jaz sem jih dobila med puberteto, med nosečnostjo pa niti ene. Edino po porodu ene tri na prsih. Jaz enako.
|
|
RE: Strije v puberteti - strije v nosečnosti? 1.6.2009 14:41:04
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz sem jih tudi nekaj malega dobila po bedrcah med puberteto, hitra rast, med nosečnostmi (3) pa nikjer nobene. Torej, ni nujno, da jih boš dobila
|
|
RE: Strije v puberteti - strije v nosečnosti? 1.6.2009 14:42:17
|
|
|
|
Hope2
|
Imam stare od pubertete, po nosečnosti nobene nove in po dojenju nobene nove na joških. Vse samo stare bojne rane
|
|
|
|
RE: Strije v puberteti - strije v nosečnosti? 1.6.2009 14:53:39
|
|
|
|
fusia
|
Jaz sem jih tudi dobila v puberteti in ker imam tako suho neelastično kožo sem bila prepričana, da jim v nosečnosti ne uidem. Niti mazala se nisem pretirano, ker ne verjamem v to, ampak jih nisem dobila. Trkam.... da jih tudi v drugo ne bo.
|
|
|
|
RE: Strije v puberteti - strije v nosečnosti? 1.6.2009 15:26:21
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tiste punce, ki ste dobile strije že pred nosečnostjo - ali ste jih dobile tudi v nosečnosti? Jaz jih kar nekaj dobila med puberteto (hitra rast...), verjetno res nimam elastične kože. Jih lahko zato še toliko bolj pričakujem med nosečnostjo, ane? Seveda se mažem z olji, kremami...ampak saj vem, če nimam elastične kože mi nič ne pomaga. Ali je šla katera v salon, kjer "odstranjujejo" strije? Ali to sploh kaj pomaga ali je marketinška poteza? Vemo, da strije ne grejo in ne grejo stran jaz sem jih dobila med puberteto, med nosečnostjo pa niti ene. Edino po porodu ene tri na prsih. Enako - vse pridelala v puberteti, niti ene v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Strije v puberteti - strije v nosečnosti? 1.6.2009 17:01:51
|
|
|
|
anci banci
|
jaz sem jih dobila v puberteti na prsih in malega ob straneh kjer je pas in prav tako sem jih na istih mestih dobila v nosečnosti... kljub mazanju.... na trebuhu pa niti ene do sedaj, ko sem v 34 tednu... bomo videli kasneje
|
|
|
|
RE: Strije v puberteti - strije v nosečnosti? 1.6.2009 20:34:32
|
|
|
|
donat
|
ah te strije sem takšni človek da me ne moti, gledam to tako da so privlačne
|
|
|
|
RE: Strije v puberteti - strije v nosečnosti? 1.6.2009 20:37:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh, jaz jih imam iz pobrtete po bokih in prsih polno, ko sem rasla ko konoplja ... med nosečnostjo so se mi pa samo 3 nove na trebuhu naredile in to v zadnjem mesecu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2009 22:20:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?