Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sonce so zakrili temni oblaki 20.5.2005 12:03:00
|
|
|
|
raja
|
Punce, pri nas ne sije več sonce, prišli so nevihtni oblaki v obliki .... Tale mesec mi je udarilo na jezo, prvič. Besna sem in bi najraje zajokala..... Trenutno sem čisto brez energije, zdaj je že 7 mesecev odkar se z mojim trudiva za in prvič sem začela razmišljati,o vseh možnostih, ki so lahko vzrok, da nama ne rata.Zmanjkalo mi je pozitivnih misli, pa čeprav sem velik optimist. Upam, da se bodo tele črni nevihtni oblaki čim prej razkadili in da čim prej posije sonce, saj vendar prihaja poletje. Hvala, da sem se vsaj nekomu lahko malo zjokcala , je že lažje. (Tako sem zmedena, da sem novo temo odprla kar na forumu srečanja, namesto na našem forumu. Upam, da vas nisem preveč zmedla:zmeden:)
|
|
|
|
Sonce so zakrili temni oblaki 20.5.2005 12:14:41
|
|
|
|
Mediteranka
|
Glavo pokonci, punca! Za dežjem vedno posije sonce! Vem, da se ti zdi hudo, vendar 7 mesecev še ni ful dolga doba, čeprav se ti trenutno tako zdi. Do enega leta poskušanja še ni nič zaskrbljujočega. Iz izkušenj ti povem, da se trudimo za :duda: že skoraj dve leti in da kljub temu, da nam je vsak mesec težko, ne izgubimo upanja. Zato - evo rama, da se zjočeš, daš bolečino iz sebe, potem pa pogumno in z optimizmom v nove zmage! Bom držala pestke tudi zate.
|
|
|
|
Sonce so zakrili temni oblaki 20.5.2005 12:27:39
|
|
|
|
buča
|
Samo ne obupaj,že ni še čas,ko bo,boš utrgala tisti cvet,ki neklje cveti le zate....:rozica:
|
|
|
|
Sonce so zakrili temni oblaki 20.5.2005 13:26:07
|
|
|
|
girly
|
:(( raja, te popolnoma razumem, da si na tleh.ampak za dežjem vedno posije :) . ti se kr :(( , potem pa glavo pokonci, nasmeh na usta in pogumno dalje! tudi zate in tvojega :love: bo prišel pravi čas, ko bosta v svojem naročju imela svojega :duda:. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: zate, da se boš hitreje pomirila...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.