Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uriniranje med epiduralno 30.5.2009 18:18:22
|
|
|
|
pegi1
|
jaz sem imela v prvi nosecnosti epiduralno in koliko se spomnim, sem jaz cutila, ko me je vmes prijelo lulat in mi je setra prinesla nocno posodo... je pa tako, da ti epiduralno itak dozirajo malo po malo in verjetno, ce ti ravno dajo dozo, tega ne bi cutila. pri meni je ze popuscala in takrat sem cutila, da me lulat. nato sem dobila nov odmerek glej, glede tega se res ne sekiraj, ker je tamkajsnje osebje vajeno vsega. ves koliko je nosecnic, ki se med porodom podelajo, pa sestra oz. babica to v sekundi pocisti in nadaljuje s porodom. veliko jih v tistih bolecinah in pritiskanju sploh ne ve, da so kaj naredile
|
|
|
|
RE: uriniranje med epiduralno 30.5.2009 18:22:22
|
|
|
|
tackoracko
|
pegi hvala!!!!pa ravno berem se o eni zadevi katere me je groza-rezat presredek!!!!!grrr
|
|
|
|
RE: uriniranje med epiduralno 30.5.2009 18:30:32
|
|
|
|
Katjusa
|
kar se uriniranja teče četud ti uhaja ne bo noben vedu k je vse mokro spodaj sploh če ti bodo mehur predrli na mizi.... meni so ga obakrat:)... in skos je blo neki mokro da sama včsih nisme vedla če lulam zraven al kaj sicer jst nisme mela EA. prvič se rodila brez vsega rdugič pa mi je dala v kapalno neki proti bolečinam pa nisem opazla razlike kar se pa tiče rezanja presredka res je da je popordno obdobje brez reza ful boljše sam ni nobene panike nič se ne boj, boljše prerezat kot pa se strgat meni so ga 1. prerezal drugič ne in moje mnenje je da je ful odvisno od babice kolk se potrudi tak da ji lahko mogoče mal omeniš.... pa se bo bolj potrudla... pa srečno in lep porod, ko do njega pride:)
|
|
|
|
RE: uriniranje med epiduralno 30.5.2009 18:49:54
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
js sem mela EA pri prvem porodu. nisem čutila, da bi me kej lulat tišal, ampak mi je vseen babca prnesla kahlo da bi kr na porodni mizi lulala, ker sem mela mrtve noge, pa nisem mogla, pa še smešn mi je blo za crknit. tko da sem ji rekla da ne morm, da naj mi prosim da kateter in mi ga je dala pa je blo.
|
|
|
|
RE: uriniranje med epiduralno 30.5.2009 19:34:59
|
|
|
|
Taddy78
|
Meni so ga pa morali praznit ker nisem mogla lulat...sicer sem rodila naravno, pa ti povem da je to res zadnje o čem sem razmišljala...
|
|
|
|
RE: uriniranje med epiduralno 30.5.2009 20:56:54
|
|
|
|
kepica
|
Jaz sem rodila z EA in je babica na vsake toliko časa prišla s katetrom in mi spraznila mehur. Sem pa čutila ali me lulat ali ne. Ko so mi pa prerezali presredek pa nisem nič čutila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?