|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trenja, muzika in Eurosong.
20.5.2005 9:09:33   
Timotej
A ste gledale včeraj kaj Trenja. In koliko ljudi je glasovalo, da Omar ne bo prišel v drugi krog Evrosonga. So mi bile zelo všeč izjave nekaterih gostov, da smo SloVenci kot folk nevoščljivi, nikoli z ničemer zadovoljni, premalo samozavestni... In mi je bilo zelo žal za Omarja, ko ga mediji takole pljuvajo, naši Slovenčki niti malo ne zaupajo v izvajalca, ki ga sami izberejo in pošljejo na Evrosong. Sem pa prepričana, da se je Omar in ekipa potrudila in dala vse od sebe, kar je bilo moč v tem trenutku. Smo kar paceki, se vam ne zdi. In kaj se bo zopet pisalo in govorilo, ko bo Omar z ekipo prišel domov. Mene bi bilo kar groza prihoda domov na njegovem mestu. A nismo paceki? Kakšno je vaše mnenje? :zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.5.2005 9:13:15   
baguSka
jst mislm da ne bo nikol boljš..:(

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2005 9:17:07   
Anonimen
Ne nisem gledala.Ampak to se ponavlja iz leta v leto,vedno ista "pesem".
Slovenci smo pač najmanj poznana nacija na svetu,kaj govorim,še od bližnih sosedov.Osovraženi omaloževani,pa še kaj bi se našlo.Naši politiki zelo mal dajo na prepoznavanje.
Sam en primer..že cel mesec se na tujih programih pojavlja reklama za hrvaško,glede dopustov,ki se bližajo.Kaj pa naša država?Nič!!:hudicek:
Saj še tržačan ne ve kaj in kje je Kobarid....
Če pa nas vedno zamenjujejo z Slovaško...se je treba zamislit.In večno bomo balkanci!
Na eurosongih pa nikoli nikoli ne bomo na višje zlezli.In vedno vsako leto bo ista pesem.

(odgovor članu Timotej)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2005 9:17:23   
pupika
Jaz mislim, da je bila naša pesem ena izmed najboljših. Res je bila profesionalna in ....
Mislim da si marsikatera pesem ni zaslužila finale, ki pa so prišle naprej, večinoma so bile po istem kopitu ali pa zdolgočasene. Zgleda, da je vmes res politična scena. Sem si rekla včeraj, če pa Omar ne pride v finale, poj pa tak nikol ne bomo prišli naprej na evrosongu.

Ja bogve kaj bo sedaj rekla Miša Molk.
Spet bo taka scena v medijih, da pesem ni primerna za evrovizijo in ...
Mogoče pa je bila Omar preveč dober za med tiste, ki so prišle v finale.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2005 9:18:41   
pety78
Z rdečo preprogo bi ga bilo treba pričakat. :bravo:

Res je fenomen. Ima zelo dober vokal in prav super nas je predstavljal.

Mislim, da je predober za na Evrosong. Seveda bil bi v finalu prehuda konkurenca tistim državam, ki so že not. :grrr:

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2005 9:23:23   
mojchka
1. ma, saj ni treba, da nas poznajo. Kaj rabimo množični turizem? Menim, da ne... Saj tudi mi ne poznamo vseh tamičkanih evropskih državic...
Pa kaj...
Važno, da imamo sebe radi, da podpiramo svoje (to pa je pri nas redko).
2. Omar je super odpel. Zdaj sem še bolj zaljubljena vanj.
3. JUHUHU... zdaj pa lahko pride k nam na Tajdino žurko, ker nima v soboto zvečer obveznosti v Kijevu.:)-:)-:)-

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2005 9:23:23   
puncica
Glede na to, da sem bila razočarana nad izborom pri nas in da mi njegova pesem sploh ni bila všeč, so jo dobro spremenil. IN mislim da je zelo zelo zelooo dobro predstavil pesem, skratka same pohvale, res jo je lepo odpel. Sem si tudi jaz rekla če pa ne pride naprej potem pa nič več ne vem. Pa nekatere so bile sam za skozlat pesmi, nič druga kot sam šou in očitno je to to. Naša je bila ena izmed boljših glede na predstavljeno, vsaj po mojem okusu. IN sem bila kar razočarana na koncu, kr nisem mogla verjet, da ni prišla v izbor. Komi čakam rezultate na internetni strani v soboto, da vidim če kolk točk si je pa pol prislužila.
Mogoče bi pa saška s svojimi joškami kej dosegla :)-

:bravo::bravo::bravo:Omar, res si dobro odpel.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2005 9:30:41   
BONI*
Ma ta Miša:hudicek: Kdaj jo bodo že odstranil iz javnosti. Mi gre prav na živce:grrr: Kaj pa ma ona za komentirat??

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2005 9:33:24   
Blink1
Bom takole komentirala rezultate ankete:

Na EMI je za Omarja glasovala drugačna populacijo kot je ta, ki gleda Trenja:zmeden2:

Drugače pa je meni osebno pesem tudi všeč, Omar je zelo simpatičen fant. Včeraj pa nisem gledala, tako da ne vem kako je bilo.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2005 9:34:32   
zoya_
Citiram: So mi bile zelo všeč izjave nekaterih gostov, da smo SloVenci kot folk nevoščljivi, nikoli z ničemer zadovoljni, premalo samozavestni...

Žal Maruša je to res... slovenski nacionalni šport je nevošljivost in nezadovoljstvo....
Je rekel Plestenjak, da na Hrvaškem ne vrtijo slovenske muske... Pa pri nas? Zakaj nismo tako samozavestni in vrtimo samo slo. muziko in ne vem... ostale, razen hrvaške? :zmeden2:
Da ne bo kdo mislu, da sem sedaj proti hrvaški muski... ampak zakaj nismo mi tako samozavestni in nacionalisti kot so oni...

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2005 9:42:15   
Blink1
Hmmm....odkrito povedano:zmeden: Meni je hrvaška glasba 100x boljša od naše....Od naših se morda najde kak komad, ki seka...ampak samo nekaj časa. Hrvatija pa ostaja:zmeden2:

ne vem...mogoče je razlog naša navezanost na Hrvaško....:hudicek: Vsaj pri nas je bilo tako...že od malega vsako leto na morje na Hrvaško...Že kot otroci smo govorili hrvaško. In priznam....še vedno vsako leto grem na Hrvaško obalo. :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2005 9:50:00   
Pupica
"SloVenci kot folk nevoščljivi, nikoli z ničemer zadovoljni"

Se še kako strinjam:bravo::bravo::bravo:
Dokler je kdo slaven, ga hvalijo, če ne doseže kar se pričakuje do njega pa spljuvajo do amena:grrr::hudicek:

Jaz mislim, da se je Omar kar lepo potrudil in lepo odpel. Če pa pač ni imel srebrnega kostuma, pa nič za to.Raje vidim, da ne gre naprej, kot da bi nas marsovci zastopali:hudicek:

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.5.2005 9:51:43   
tesa
Jaz sem tut malo vmes gledala , pa sem dobila občutek, da se začuda slovenski pevci kar skupaj držijo. Sicer so vpili eden čez drugega in tale Slak ne zna preveč umirjat in voditi niti v Trenjih. Bi moral bit malo bolj ošter in naredit red.
So bli pa zanimivi; sploh ona Beatrice al kva je že od sester:zmeden:je hotla bit kr neki taglavna.
Kr se tiče pa Eurosonga pa je itak čist politično obarvan. Kvaliteta muske je bolj obrobnega pomena:zmeden:
Ja Miša Molk pa je tut men antipatična, ko se dela ,kot da brez nje ni nič. Zdaj je pa tko naslednjca tale Mojca Mavec, ki pa je tko čist po njenoh merilih:zmeden2:

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.5.2005 10:27:12   
Timotej
Ja, menije bil Omar res CAR. Kar pa se tiče naše in hrvaške muzke, se mi zdi , da imamo pr nas en kup dobrih glasebenikov, npr. Plestenjak, Dan D, Polona in Gušti, pa "LEELOOJAMAES" - se štekate, sam tele je pa ful težko čist praviln napisat, pa ne pozabit na Siddharto, pa še pa še. No, majo pa tud hrvati dobro muzko. tak, da jst rečem, glavn da je dobre muzke čim več, da vsak posluša kar mu paše in da ga to spravi v dobro voljo (mene že, če sem bolj na podnu, pa slišm Jana in Evo, pa me to spravi 100 % v dober filing), hvala bogu. Ej , folk, sam ne pa, da vsi kr neki pljuvajo, mejte se radi, a ne?Pa fejst cartkajte svoje otročke.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.5.2005 11:14:42   
CatJa
Meni je bil Omar cist vsec in mislim, da mu ni treba bit cisto nic nerodno, ko se bo vrnil domov. Jaz osebno si ne bi zelela biti v druzbi 10-ih izbranih vceraj, ker bi po teh kriterijih bila najboljsa med najslabsimi! Mislim, kje ima pa folk okus :zmeden:

Mogoce bi pa pri nas naredili en zacasen STOP, pa malo bolj preudarno izbirali kandidate za EMO (ne za Eurosong), ker tam je sele ena katastrofa :zaspan: .

Misa se naj pa ze v penzijo spravi, ker je prav nadlezna muha.

Slovenci pa si itak ne bomo nikoli enotni o (ne)primernosti nasih kandidatov.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.5.2005 12:49:12   
buča
men ,je bil kul že od začetka,all starke je meu gor,super,ne vem,pesem pa itak že 2 mesca vrtim na CD-ju-jo že Pika poje.....važn,da je nm dobra:)

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.5.2005 16:43:37   
Meggi
Sicer sem prespala Evrosong- klub namenu- nosečniška utrujenost pač. Sem pa pubeca zjutri vidla na Dobro jutro- ej res je koketiral na tisti navihani način. Prav simpatičen je bil no. Meni je bila prej pesem bolj aut, ampak se mi zdi da so jo bolj rokovsko nadril in kar raztura. Mislim da mu res ne sme bit nerodn domov pridit. Kdo pa mislite da bi zmagu sploh tam- katere uste bi bile tste taoprave. Morda če združmo enih pol miljona slov.

One z gramogoni- LET S BE LAUGT- neki takega so mi bile zažgane,.....

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?