Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Babybay/co-sleeper/beistellbett 28.5.2009 20:06:09
|
|
|
|
bskrle
|
Nekaterim špampkom se dvigne ena stran in tkao imaš lahko posteljico poleg svoje postelje. Zelo pripravno. No midva imava dojenčka pri sebi, občasno spi sama, vendar imava veliko posteljo.
|
|
RE: Babybay/co-sleeper/beistellbett 28.5.2009 20:58:48
|
|
|
|
zvezdica05
|
Odstrani na otroški posteljici eno stranico, dvigni jogi na višino svoje postelje, pa boš imela babybay
|
|
|
|
RE: Babybay/co-sleeper/beistellbett 28.5.2009 21:01:46
|
|
|
|
Baucek
|
Hej, mi imamo ta babybay doma in stvar je ful fajn in predvsem prakticna , kasneje pa jo lahko uporabis kot klopco...! Sicer se je nas kaj hitro prevalil k nama v veliko posteljo in tam tudi ostal!
|
|
|
|
RE: Babybay/co-sleeper/beistellbett 28.5.2009 21:17:47
|
|
|
|
ledenka
|
imam tako posteljo, samo od druge firme poglej na avstrijski e-bay, imajo kar veliko ponudbo! meni je super, ker normalna postelja ne gre v spalnico, všeč mi je, da spi mali pri meni, ker se ponoči še dojiva.
|
|
RE: Babybay/co-sleeper/beistellbett 11.6.2009 9:14:29
|
|
|
|
BarbaraGS
|
mi smo kupili to posteljico v BC-ju (imajo tudi, samo drazjo v Rutarju) in ne vem kaj bi brez nje. Ker mala ni htela spati sama, poleg tega pa se je se pogosto zbujala, sva jo imela v svoji postelji. Nikakor nisem mogla sprosceno spati. Od kar pa imamo to, pa spim kot top in ko se zbudi se ne rabim vstajat. Priporocam vsem, ki jim otroci ne spijo v svoji posteljici!
|
|
|
|
RE: Babybay/co-sleeper/beistellbett 11.6.2009 9:20:44
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Baucek Hej, mi imamo ta babybay doma in stvar je ful fajn in predvsem prakticna , kasneje pa jo lahko uporabis kot klopco...! Sicer se je nas kaj hitro prevalil k nama v veliko posteljo in tam tudi ostal! Kaj je tu fajn in praktično , če se ti itak prevali k tebi in tam ostane . Ene je pa res težko razumet
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?