Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odvzem popkovnične krvi v Mb 28.5.2009 8:51:10
|
|
|
|
zmajaz
|
Sicer sem rodila v Celju, ampak mislim, da je povsod enako: paket enostavno prineseš s seboj - ni treba nič prej javit v porodnišnico. Ko prideš v porodno, ga daš babici. Ta tše pred porodom vzame 2 vzorca krvi tebi, takoj po porodu pa popkovnično kri, izpolni spremni list in ti vse skupaj vrne, da vzameš s seboj v sobo. Potem moraš pa sama poklicati na navedeno gsm številko, da pridejo iz LJ paket iskat.
|
|
|
|
RE: Odvzem popkovnične krvi v Mb 28.5.2009 9:47:23
|
|
|
|
Ula3
|
oprosti, sem popolni laik za takšne stvari. Zakaj pa daruješ kri iz popkovine?
|
|
|
|
RE: Odvzem popkovnične krvi v Mb 28.5.2009 10:25:22
|
|
|
|
zmajaz
|
Če je ne nameravaš shraniti v zasebno banko, je boljše, da jo daruješ, ker sicer gre itak med odpadke, z darovanjem pa lahko morda nekoč nekomu reši življenje - morda celo tvojemu otroku.
|
|
|
|
RE: Odvzem popkovnične krvi v Mb 28.5.2009 10:27:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Sicer sem rodila v Celju, ampak mislim, da je povsod enako: paket enostavno prineseš s seboj - ni treba nič prej javit v porodnišnico. Ko prideš v porodno, ga daš babici. Ta tše pred porodom vzame 2 vzorca krvi tebi, takoj po porodu pa popkovnično kri, izpolni spremni list in ti vse skupaj vrne, da vzameš s seboj v sobo. Potem moraš pa sama poklicati na navedeno gsm številko, da pridejo iz LJ paket iskat. isto. sam s to razliko, da paketa nisem po s sabo v sobo nosila, ker so prišli iskaš, ko sem še bla v porodni. takoj k sem rodila, jim je lubi sms poslal.
|
|
|
|
RE: Odvzem popkovnične krvi v Mb 28.5.2009 10:27:02
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Sicer sem rodila v Celju, ampak mislim, da je povsod enako: paket enostavno prineseš s seboj - ni treba nič prej javit v porodnišnico. Ko prideš v porodno, ga daš babici. Ta tše pred porodom vzame 2 vzorca krvi tebi, takoj po porodu pa popkovnično kri, izpolni spremni list in ti vse skupaj vrne, da vzameš s seboj v sobo. Potem moraš pa sama poklicati na navedeno gsm številko, da pridejo iz LJ paket iskat. Čisto enak postopek je v MB.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?