|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Računalničarke/ji prosim pomagajte!!!!
19.5.2005 21:36:07   
Urška*
Ojla!

Spet jaz in moji računalniški problemi.:)-:((

Naj opišem situacijo.
Včeraj kar naenkrat so se na ekranu povečale ikone, slika je bila popačena, barve zmešane - siva,črna, bela; in pojavilo se je okno kjer je pisalo takole: "Gonilnik zaslona "ati2dvag" se je nehal odzivati...". Čez nekaj časa se je računalnik že začel kar sam ugašat, nekam čudno brni, danes zjutraj ko sem ga prižgala, se sploh ni prikazala slika. Ko sem naredla restart, te se je komaj zmigal in deloval kolko tolko.
Zdaj imam prekleto srečo, da lahko to napišem, upam da ne bo crkno spet prej.

A se komu sanja kaj bi to lahko blo????

Ali ga bo treba kar na servis peljat?

HELP, da ne bom brez RR ostala.

LP:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.5.2005 21:37:05   
cmokec
Men smrdi po virusu

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2005 21:37:45   
KIRA
hja, ali se tije zaržmagal gonilnik, pa bo treba na nnovo naložit ali paje res crknu ekran.
probaj it v sistemskomapo, tam kjer so gonilniki naprav. pa poišči tvojega, poveži se na internet inprobaj naredit update z interneta.če pa tam vse štima, pol pa je najbrž grafična crknla ali kaj podobnega...
Lp

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2005 21:40:17   
Urška*
Kira ko bi te jaz razumela kaj moram zdaj naredit, bi bilo fajn.:)-:ups:

A mi lahko malo bolj podomače napišeš, ker sem pravo budalo glede teh računalnikov.

PLISSSSSSS!!!!!:rozica:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2005 21:46:13   
KIRA
uh hm-... čaki.
najprej greš v meni start, pa poiščeš nastavitve, pa nadzorno ploščo.pol poiščeš mapo sistem.
v mapi maš zgoraj taka ušesa, greš tja, kjer piše strojna oprema. klikni in pojdi na okence, kjer piše upravitelji naprat. klikni ga. sedaj se ti odprejo vse driverji oz. gonilniki po domače.
poišči tvoj monitor, oz. grafično kartico, pa poglej, če je zraven kak klicaj ali kaj podobnega.
če le-tega ni, pol klikni na tisti gonilnik in poglej, če piše zraven: naprava deluje pravilno.
če tako piše, pol je vse o.k.
če pa so kje klicaji ali vprašaji, pol pa klikni na kgonilnik in na okence v tej mapi, kjer piše posodobitev gonilnika. se ti spet odpre podokno, pol pa klikneš posodobitev z Cd-ja, če ga imaš za tvoj računalnik, če pa ne, pa da naj gonilnike pošiče na internetu.

mogoče je pa tud samo kak kontakt ali pa je momitor kriv. tud kabel poglej, če se ni kaj razlugal, pa je zato vse tako čudno. če si ga kaj odklapljala, pa poglej, če ni keri pin upognjen. to so tisti mali železni pikci, ki štrlijo ven iz kabla. sam čit narahlo moraš z njimi, ker če se ti sam 1 odlomi, bo treba kabel ali menjat, ali pa po nov ekran...

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2005 21:48:06   
Urška*
Aha, no takole sem naredla:

nadzorna plošča - system(mapa)- upravitelj naprav - kliknila desni gumb na miški tam kjer piše processors in kliknila posodobi gonilnik.

Pisalo je da ni nič boljšega našlo.

A sem prav naredla?

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2005 21:57:07   
Urška*
Kira hvala!!!!:bravo::bravo:

Vse tam je ok, tak da ne vem kaj bo. Kabel sem tudi že 100x pregledala.

očitno bo treba na novo gor naložit al pa kar na servis s to škatlo.

HVALA ŠE ENKRAT!!!!

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2005 22:11:52   
KIRA
ja si prav naredla. če ne boš najdla problema, pol pejd na servis. ampak mislim, da je težava v programski opremi, čeglih ni nemogoče, da je kaj drugega. se je lahko kaj precmarlo notri.
jaz sem že enih 3 monitorje fentala vse skup. saj jih svak vsake tolk pogledfa in zacina, ampak po enem času, to tud ne pomaga. če pa skoz laufajo, pa moja "kišta" tudi....

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2005 22:13:18   
KIRA
aja - če si dobila originalne drivereje in podporo skup z računalnikom (ker eni trgovci tega še vedno ne dajejo, zato pravim če) , pol vzami cd inprobaj komplet podporo za grafično in monitor na novo naložit. upam, da ne bo treba tud windowse...
Lp

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2005 22:15:03   
Joe
Najprej preveri viruse in spyware!

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.5.2005 0:07:17   
BigWhale
Monitor ti ne crkuje. Pa graficna kartica tudi zelo verjetno ne.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.5.2005 23:21:27   
Urška*
Hvala vsem skupaj!:bravo::bravo:

Nismo uspeli ničesar. Še vedno nekaj zafrkava. No, bomo ga kar na servis pelali, se mi ne da več ubadat s tem.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?