|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umetna oploditev-zamrznenčki
26.5.2009 22:13:58   
b2
živjouser posted image  
Zanima me ali je imela katera postopek z zamrnenčki(upam da sem prov napisala) pri rešu?Jaz ga imam prvič drugače pa sem imela že pet pstopkov ICSU neuspešno tako ,da upanje že malo peša.
Zanima pa me ali sem si prav zapomnila ,da drugi dan menstruacije začnem jemati estrofen trikrat na dan(na 8 h).Potem pa 12 dan oz. jutro pridem k rešu na pregled ultrazvoka.user posted image
Jaz nevem kakšne izkušnje imate z reš-om ampak men se najbolj dostopen ne zdi pa sem redna stranka bi se lahko reklo.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umetna oploditev-zamrznenčki
3.6.2009 11:09:44   
bit
Pozdravljena,

ne znam ti odgovorit, ker grem v postopek zamrznjenčki v avgustu tudi pri Rešu, poskusi na tej temi

http://www.ringaraja.net/forum/m_4216396/mpage_10/tm.htm#4226143

tu so prave stručke....user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 3.6.2009 11:10:17 >

(odgovor članu b2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2009 14:35:47   
a.jrad
Dekleti pozdravljeni!

Evo, jaz sem noseča z zamrznjenčkom pri Rešu in sicer 7 tednov in 2 dni. Sem imela transfer 2 zamrznjenčkov, žal se je obdržal eden in temu že veselo bije srček.
Drugače pa je tako: 2 dan m začneš z Estrofemom 3x1 in nato 12 dan prvi UZ in če je endometrij ok (moj je bil 8,9) je okrog 16 dne ciklusa transfer. Od prvega UZ na 12 dan pa še jemlješ 3x2 Utrogestan ali Prometrium.
Jaz zdravila še zdaj tako jem, saj imam še enkrat pregled pri Rešu naslednji teden 11.6. kjer bova določila pdp in dobim vsa navodila za mojo ginekologinjo - tako mi je povedal Reš na prvem pregledu.
Sicer jaz imam same pozitivne izkušnje z Rešom; je bil izredno vesel + in bitja srčeka na UZ - sva kar en lep čas gledala v monitor in me je pomiril, da je vse ok......

Želim vama, da bi prav tako srečno opravile z zamrznjenčki, saj so ti pravi borci!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2009 15:46:17   
bit
a.jrad ... Reš je velik realist in zato ga kdaj narobe razumemo...meni je on O.k
Avgusta te bom kaj pognjavla. da mi še  kaj poveš.. grem po pingote... v postojno

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2009 11:36:11   
Amelia
a.jrad imaš ZS

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2009 9:12:57   
SAFIRA
Ojla!

Tudi jaz imam zamrzjenko, oz. odmrzjenko, staro 10 mesecev in pol, danes je prvi dan v jaslih,
v trebuščku pa imam fantka spočetega po naravni poti, star pa je točno 25 tednov. user posted image user posted image

Upam, da se ti odmrzjenček prime!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?