|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RABIM NEKAJ VZPODBUDNIH BESED
19.5.2005 17:08:49   
boško
Hojla, včeraj sem bila na pregledu, rok imam 10.6. in že na prejšnem pregledu mi je rekla da je moja punčka mal premajhna:zmeden: ampak da ni panike. Sedaj pa je zopet mala, tehta tam okoli 2300g in je v 14 dneh pridobila samo 200g:zmeden:? Potem, pa jaz seveda vprašam kaj naj to pomeni ???? Pa mi je rekla, da lahko da ne dobi dovolj hrane in ni dovolj močna in celo lahko da ne preživi poroda???Halo a si predstavljate kako mi je:((:((:((:((:((:((. Potem pa v isti sapi reče da mi ni treba nič skrbeti ker je druga vse ok ctg je bil dober, punčko skoz čutim je zelo živahna in da se naj nič ne bojim, ker sem že jaz bolj drobna tudi otrok ne more biti ne vem kako velik.
Sedaj pa me je res strah kaj če ne bo vse v redu ??
Vsi me tolažijo in govorijo naj ne mislim na to ampak kako ??
Zato drage moje ali je imela katera podoben primer in kako se je končalo ?
Ali rabim zganjat paniko ali naj se prepustim toku dogajanja. V sebi čutim da ni nič narobe in da se bo vse dobro končalo, ampak ko se spomnem tistih besed od G .......... je pa groza.
No malo bolje mi je že ko sem vam vse to zaupala.
Hvala ker me poslušate
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.5.2005 17:12:05   
Primoza
Z majhnostjo so strašili tudi mojo pri prvi, ko so gledali po tistih rastnih tablicah.

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2005 17:35:22   
Talči
Do 10.6. imaš še polnih 22 dni in če ne boš rodila na rok, še nekaj dni zraven. Do takrat bo zagotovo še pridobila na teži.
Ne se sekirat (čeprav vem, da je to lažje napisati in povedati, kot narediti). Če mislijo, da bo težava pri porodu, vprašaj, če lahko naredijo CR, da se ne bo preveč mučila, sicer pa ti najbrž ne bo težko roditi, če bo bolj drobna.
Morda bo po rojstvu velik jedec in bo vse nadoknadila.
Želim ti vse najboljše - zate in za tvojo deklico!
Talči

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2005 17:41:47   
lan
No,da te potolazim.Meni so tudi govorili,da je premajhen in me celo,navkljub zelo dobrem pocutju v nosecnosti,hoteli zadrzati v bolnici.
Tamaucek se je res rodil drobckan (2510g in 46cm),ampak popoln9nebesa.Med porodom ni bilo nobenih tezav in tudi Lan je dobil oceno 9,tako da razen majhnosti, je bilo vse kot je treba.Te pa cisto zastopim kako se pocutis.Jaz sem jokala kot dez,toda na koncu se je vse srecno koncalo in tudi pri tebi se bo,bos videla.
Vso sreco ti zelim:rozica::rozica:

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
19.5.2005 17:51:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boško)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2005 18:30:31   
Grascakinja
To je vse tako relativno... saj je ne morejo stehtati, lahko samo UGIBAJO, koliko je res težka. UZ je včasih larifari - enim napovedujejo, da bodo veliki, drugim, da so premajhni, tretjim, da imajo preveliko/premajhno glavo... ampak nič se dejansko ne vidi, dokler ne pokuka na svet.
Prepričana sem, da je s tvojo punčko vse v redu, sicer bi se že kaj pokazalo. Rok imaš kmalu, tako da raje ne skrbi in uživaj v preostanku nosečnosti in se dobro pripravi na porod.
Če te res skrbi, pojdi na samoplačniški UZ, poišči drugo menenje, da ti bo malo lažje.
Veliko sreče in lahek porod ti želim!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2005 18:55:11   
piščanc
moja izkušnja: oba sta bila od 20 tedna premajhna za njihove tabele, ampak ni nihče kompliciral, nosečnost normalna, punčka je imela 2330g, fantek pa 2760g, ko sta se rodila, oba sta preživela vaginalni porod in vse je bilo brez problemov, jaz imam pač tako kri in tako maternico, ki nekako ne mara tujkov :zmeden:.

moj nasvet, več počivaj, veliko pij, jej sladko

z gin se pa zmeni za carski rez, če res misli, da je premajhna

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2005 19:00:51   
Anonimen
To tehtanje je samo približek!!! Pri meni so se zmotili za 800 gramov (v plus). So rekli, da lahko pričakujem kvečjemu 3600 gramov težkega fanta (2 dni pred porodom) Rodil pa se je korenjak s 4410 grami.

(odgovor članu boško)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2005 19:40:35   
Anonimen
Včasih se zmotijo tudi za kilo al pa še več. Prepusti se toku dogajanja, če se sekiraš,nič ne pripomoreš k boljšemu počutju tvojih bebic.

Srečno

(odgovor članu boško)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2005 20:27:24   
CIPRESA
Boško jaz sem ena izmed rojenih dvojčkov. Oba sva imela pri porodu vsak po 2600, tko da kljub temu da sem dvojčica to sploh ni važno, ampak me je moja mama rodila čisto zdravo in brez težav pa čeprav sem vagala samo toliko, za povrhu sem pa še rinila naprej z ritjo. Tko da sem se rodila z ritko naprej.

Jaz mislim da moraš zdaj samo pozotivno misliti in vem kako te prizadenejo ti ginekologi. Nevem zakaj je potrebno to ustrahovanje?????

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2005 20:34:22   
Anonimen
Tudi jaz sem ena od dvojčkov. In to ta majhna.... in ta zadnja. Zame vse do 2 minut po bratovem rojstvu sploh niso vedeli.... Tudi jaz sem se rodila z ritko naprej.... bila pa težka 1700g. Pa mami so (preden so me "našli") dali injekcijo za izločitev placente, pa potem so ji dali sredstva proti izločitvi placente, in za posladek so me še s kleščami ven vlekli. pa sem preživela.
Upam, da sem te vsaj malo potolažila.... ker izkušenj s tem nimam. So ti pa že druge povedale.

(odgovor članu boško)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.5.2005 20:44:39   
Lunca1
Ej to se mi pa znano sliši. tudi meni je skoz pravila, da je majhna. Še bolj mi je bil šok, ko je rekla, da je vse v redu, da srček je v redu, ampak da bi pa vseeno rada vidla dihanje:zmeden:. Halooo, če dela srček, najbrž tudi diha, al kako??? V glavnem rodila se je 9 dni čez rok (umetno sprožen porod) dolga 49 cm, težka 2920g. Tako da ni nobene panike, gre vsaj lažje ven.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.5.2005 12:23:13   
ribica.
Ne skrbi. Kaj pa naj tiste rečemo, ki sploh nismo vedle kolk so naši veliki?

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.5.2005 15:47:21   
boško
Ja hvala punce, ste me potolažile in tudi sama upam in verjamem da bo vse OK. :bravo::bravo::bravo:

lp :nosecka:in moja zlata:roza:

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?