|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   C & A
19.5.2005 12:21:24   
Timotej
Katera mi ve povedati, če je že odprt C & A v Mariboru, in če je, kje najti to trgovino. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   C & A
19.5.2005 12:23:17   
PiaM
Še ga ni v MB, pa ne vem če bo.
LP

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   C & A
19.5.2005 12:37:32   
india
Baje bi naj bil konec poletja in sicer v novem nakupovalnem centru :zmeden:, ne vem pa v katerem;)

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   C & A
19.5.2005 12:59:10   
Anonimen
Pa v Kranju naj bi tudi bil, v nekdanji Astri. A katera kaj ve o tem?

(odgovor članu Timotej)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   C & A
19.5.2005 13:15:42   
Tejči
Miška, mogoče pa bo ta novi nakupovalni center na C. Proletarskih brigad-tu zraven gasilcev. Baje, da tu gradijo full velik center, ki bi naj bil večji od Europarka. No, bomo videli, če bo res.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   C & A
19.5.2005 13:24:50   
lacoste7
Jaz sem slišala, da bo tudi v Velenju v NAmi

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   C & A
19.5.2005 13:57:35   
Anonimen
Aja, a potem se resnično pripravljajo na napad na Slovenijo. Fino. Za Kranj, za samo msto, ki več ali manj sameva, bo to odlična poživitev. Da bodo ljudje prišlki v mesto, potem bo čisto drugače. Potem vse zlaufa.

(odgovor članu Timotej)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   C & A
19.5.2005 14:13:21   
india
Joj, Tejči, ni mi jasno, kaj bomo v MB s tolikimi centri. Baje bo na nasprotni strani, proti bivšim zaporom še en del Evroparka, pa pri nas, pri Opekarni bo nov center,kjer bi naj bil Hofer, pa še ta na Taboru,...kje bomo dobili toliko denarja, da bomo vse redno obiskovali???:zmeden::zmeden::zmeden::)-:)-:)-

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   C & A
19.5.2005 14:16:25   
viv_
splišni - sem videla da nekaj prenavljajo tam... saj je res škoda, taka bajta pa prazna...

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   C & A
19.5.2005 14:30:55   
Anonimen
Aja, viv, a že delajo? O, nisem videla. Super!

(odgovor članu Timotej)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   C & A
19.5.2005 16:19:48   
frutka_
V MB ga ni.
Najbližji C&a je v Lipnici!

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   C & A
19.5.2005 16:40:12   
Meggi
Punce pol rabmo pa še sam IKEA-o, pa smo na konju- da nam ne ostane še tolar po plači. (enim že zdaj ne).

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   C & A
19.5.2005 16:41:57   
frutka_
Meggi meni tudi zmanjka preden sploh prav pride v moije roke...:hudicek::(:hudicek:

Ima denar eno posebno energijo...nikoli se me ne drđi.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   C & A
19.5.2005 16:43:34   
Meggi
Al mamo pa preveč negativno mnenje o njem. oz. oddajmo negativno engergijo da kar zleti. Za kozlat res. Si 15 zvečer že slabe volje. Boljš da ne študiram.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   C & A
19.5.2005 16:46:10   
frutka_
Meggi jaz tudi..sploh raje ne študiram Možeku vedeno rečem...denar mora krožiti da pride nazaj...saj si itak ne mislim nič v grob odnest ko bo enkrat tako daleč!

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   C & A
19.5.2005 18:15:08   
india
:bravo::bravo:Frutka!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?