|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   klomifenov test in vaše izkušnje!!
19.5.2005 10:47:43   
naja78
lep pozdrav.učeri sem bila 1 tedn po hsg-ju pri dr.drobniču,ki me ja kar potolažil.
glede hsg-ja ni kompliciral nič,rekel je da je možno da je spodaj vse prehodno in me dal na klomofenski test za 1 mesec.

namreč sem dala hormone:fsh,lh in prolaktin kateri so v zgornji meji normale,le fsh je povišan,na kar nakazuje majhna krvavitev,ki jo dobim vsak mesec po približno 6 dne m.ciklusa.ta je malo čez tisto zgornjo mejo!!!pa ne bi smel bit.:(:grrr:
no in me je dal za 1 mesec klomifen od 5-9 dne,pa pred tem moram dat kri,pa 10.dne m.ciklusa tudi!!!

oh ti k..hormoni.:bravo::grrr:
sprašujem vas punce,kake imate izkušnje s tem klomifenom!!!????je katera imela podobno izkušnjo??

malo nižje sem brala tvoj post anitka,mislim,da sva v podobnem "drekcu"::)-,le da imaš ti po O,jaz pa pred 0,to krvavitev,če sem prav zastopla.

čestitke vsem :nosecka:,aja če do sept.ne bo nič je rekel gremo na laparo,kar mi je pa čist kul,da bom na :morje:uživala.cmokeca naja78
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.5.2005 11:17:16   
urši77
Jaz sicer nisem imela ravno takih težav, a sem vseeno zanosila s klomifenom- sama se potrebovala "hormonsko bolj polna in kvalitetna" jajčeca.
Prijelo se je že prvi ciklus (sva bla z :love: pridna in sva :sloncek: vsaj vsak drugi dan!!!!)Seveda sem takoj ko je bil test pozitiven nadaljevala z dabrostonom do 14t.

LP in čimveč uspeha :nosecka:27t

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2005 11:28:08   
Mediteranka
Jaz sem v tretjem mesecu Klomifenske terapije in čakamo nekje okoli 1.6. na rezultat. Nisem pa imela enake izkušnje kot ti, saj so moje O redne in ciklusi točni na 28 - 30 dni. Ti pa želim srečo in da čimprej rata :duda:.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2005 13:01:56   
anja 26
:rozica:Lep pozdravček:rozica:

ko sem jaz delala kri za ugotavljanje stanje mojih hormonov je bil prolaktin malo nad povprečjem ostalo pa vredu. Pol sem imela 4 cikluse klomifen po eno tableto na dan(3-7 dne) in nič.

Nekatere punce so s pomočjo klomifena :nosecka: in ti želim, da se bi tudi tebi posrečilo.

Anja :rozica:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2005 15:32:36   
naja78
hvala punce.tudi jaz imam redne :hudicek:,samo mi hormoni nagajajo.
pozdravček.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2005 15:33:22   
naja78
aja,kako pa je bilo vaše počutje med jemanjem klomifena.jaz moram jemat po 2 tab.na dan od 5-9 dne.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2005 15:40:56   
Mediteranka
Jaz sem isto jemala 2 x na dan 5 - 9 dan. Pri meni se počutje ni bistveno spremenilo, imam pa bolj napihnjen trebuh kot običajno. Pa mogoče je PMS bolj izrazit kot sem ga bila do sedaj navajena.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2005 15:48:58   
naja78
hvala mediteranka.mogoče te še kaj vprašam.bodi pridna.nisem prej utegnila-gužva v službi.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2005 15:53:06   
Mediteranka
Ni problema. Smo vedno na voljo.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?