|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popusti v MA-MI
19.5.2005 9:59:00   
pravljica
na med.over sem zasledila, da imajo v MA-MI 20% popust na otroške stvari (in 5% na nosečniške)...je bila že katera tam? vem da imajo lušne cotke in da se bi to splačalo it pogledat (sem zadnjič gledala in imajo cart poletne klobučke in kapice od firme http://sterntaler.com/ , ampak ne vem, če velja popust tudi za opremo (posteljnino, posteljico ipd.) in igrače ali to velja samo za oblačila :zmeden:
oblačila so pa od http://jacky.de/ - ampak ceneje kot v Toysu
dajte napisat kako je na stvari, če ste že kaj gledale
Neposredna povezava do sporočila: 1
   popusti v MA-MI
19.5.2005 10:08:01   
Anonimen
Kolikor sem jaz razbrala, je to popust le na oblačila. Sem pa že urgirala dalje in čakam na odgovor s prve roke.;) Ti javim, ko izvem kaj več.

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   popusti v MA-MI
19.5.2005 12:52:34   
Anonimen
Evo odgovor od lastnice trgovine:

:metulj: 20% popust na otroška oblačila
:metulj: 5% popust na nosečniška oblačila

Ostalo pa trenutno ni znižano, le oblačila. Pa se verjetno res splača iti pogledati.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   popusti v MA-MI
19.5.2005 14:03:26   
mehurčica
Kje pa je ta trgovina?? Kje v centru???

Neposredna povezava do sporočila: 4
   popusti v MA-MI
19.5.2005 14:26:42   
Anonimen
Ja, sem slišala, da greš ravno po nakupih za pikeca. Pa zavij še tja, verjetno ti ne bo žal. V Poštni ulici v MB, saj veš, na Glavnem trgu. Nekoč je tu noter bil Witboy. Pa poročaj o nakupu!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   popusti v MA-MI
19.5.2005 16:53:27   
mehurčica
Sem prej Frutko klicala, ker ste bile prepočasne.:hudicek:

Kupla sem mu FUUUL lepo pižamico(malo večjo, da mu bo še drugo leto ob takem cajtu prav:))in poletno majco brez rokav. Sem dala za oboje 4300sit. 1100sit ceneje me je prišlo s popustom.

Ma, sem mogla nekaj, ker sem danes palčka zavijalčka prodala. Pa itak ful rabi pižamico, ker je ful dostikrat polulan ponoči.:(

Zdaj pa še morem poiskat bombažno tanko spalno vrečo. Verjetno v Arielu.

Pa-pa:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   popusti v MA-MI
19.5.2005 17:00:02   
tinka-pepa
Morete it jutri pogledat, dobi nove nosečniške oblekce...bež,modre in rdeče...
popust pa je takšen 20% na otroško in 5% na nosečniško

Neposredna povezava do sporočila: 7
   popusti v MA-MI
19.5.2005 19:46:30   
Anonimen
Mehurčica, pa kaj pri bogu je palček zavijalček? Sem danes že 2x za to slišala, pa nimam pojma, kaj bi to bilo.

Zdaj pa ste mi lušte naredile s trgovino, da grem še hitro jaz nekaj zapravit.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   popusti v MA-MI
19.5.2005 19:50:39   
mehurčica
Palček zavijalček je tisti rumen košek od firme Saengenic-al nekaj takega. Veš, ko vsako pleničko tak zavrtiš v vrečkico in pokriješ.

Še vedno ne veš? Ti pošljem link?

Neposredna povezava do sporočila: 9
   popusti v MA-MI
19.5.2005 19:52:08   
Anonimen
Ajaaaaaaaaaaaaaa............... zdaj pa že vem. Se mi je zdelo, da sem to že nekje slišala.

Hvala za pojasnilo.:rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.