|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hruška alergija?
21.5.2009 8:21:30   
Hope2
Pri 5 mesecih sem dala malčku hruško (gh smo začeli uvajat pri 4,5) in je v slabi uri pokakal vse ven, neprebavljeno, zelen, sluzat , smrdeč kakec. Čez nekaj dni sem spet poskusila in enako (isto je s kuhano ali surovo hruško). Potem sem nehala, povedala pediatrinji in nam je rekla, da je najbrž alergičen, ker so lahko tiste pikice v hruški alergeneuser posted image . Ok, vse lepo in prav, jaz malemu več ne dajem hruške, me pa zanima kdaj se lahko taka hrana spet poskusi, čez koliko časa? Na teste nas ni poslala, to pa sem pozabila vprašatuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hruška alergija?
21.5.2009 13:30:42   
dejzi
Jaz bi počakala par mesecev in nato spet poizkusila, glede na to, da je samo kakal in ni bilo hujšega.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hruška alergija?
21.5.2009 13:46:20   
Tisana
Pri naši pupi so težave po hruški izginile šele pred kratkim (stara je 17 mesecev). Vsakič, ko je pojedla hruško, je 1x ali 2x odvajala tekoče, neprebavljeno,... blato. Izvidi krvi alergije niso pokazali, ji pa do pred kratkim hruške enostavno nismo dajali. Takšna reakcija pri otroku je lahko posledica dejstva, da je hruška precej težka za prebavo. Ne gre nujno za alergijo, je pa smiselno se temu sadežu v tem primeru izogibati.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?