Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: številčenje strani v Microsoft Word-u 20.5.2009 15:56:07
|
|
|
|
timoteja
|
Jaz bi prvo stran naredila posebej dokument, drugega pa z ostalimi 49 strani (torej sedaj 2.stran postane v nobem dokumentu stran štev. 1, ki se ne vidi, če v nastavitvah številčenja to označiš - odkljukaš), naslednje strani v tem drugem dokumentu pa normalno Word številči z 2, 3, 4 itd. Sem kaj pomagala?
|
|
|
|
RE: številčenje strani v Microsoft Word-u 20.5.2009 15:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
če pa vse ohraniš v enem dokumentu, pa daš številčenje Začni z 0 in izklopiš prikaz številke na prvi strani
|
|
|
|
RE: številčenje strani v Microsoft Word-u 20.5.2009 15:59:21
|
|
|
|
Felicita
|
drugače pa pejt na 'page setup' (nastavitev strani?) pa potem na zavihek 'layout' (postavitev?) pa maš potem glave in noge, pa obkljukaj 'drugače za prvo stran'.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: številčenje strani v Microsoft Word-u 20.5.2009 16:00:53
|
|
|
|
Chi_Pita
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 če pa vse ohraniš v enem dokumentu, pa daš številčenje Začni z 0 in izklopiš prikaz številke na prvi strani se podpišem!
|
|
RE: številčenje strani v Microsoft Word-u 20.5.2009 19:30:27
|
|
|
|
ursi
|
Hvala vsem za dobre ideje! Sem kar najlažjo varianto izbrala in začela z številko 0. Ko se mudi in mi kaj nagaja pač jasna logika malce odpove. Hvala za pomoč vsem!
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?