|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zabarvano perilo
19.5.2009 20:54:21   
Anonimen
Pri pranju je pomotoma skočila v pralni stroj še temno modra majica, ki je seveda pustila barvo na drugih oblačilih. user posted image

Se da to še kako odpravit al je to to? Kak nasvet?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zabarvano perilo
19.5.2009 23:47:13   
Anonimen
Listici colour catcher. Jaz sem jih kupila v Muellerju in pomagajo pri takih nadlogah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2009 7:38:55   
Anonimen
Ja, za naslednjič itak. user posted image  Ampak kaj lahko storim s temi oblačili? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2009 8:00:11   
honey
Jaz ponavadi obarvam belo perilo, tako da ni nikoli problema - perilo namočim, vlijem notri arekino in pustim malo, da se razbarva in potem operem. Enkrat se mi je pa zgodilo, da sem tudi tisto perilo na 40 °C obarvala mislim da rdeče. Sem dala takoj še enkrat prat, veliko Vanisha in vseh ostalih odstranjevalcev madežev, kar sem jih našla, dala k prašku in je pomagalo - pa ne vem sicer, kaj od tega je pomagalo, ampak zabarvano ni bilo več. Ampak to res takoj, ko je bilo perilo še mokro in mogoče namesto na 30 °C sem dala na 60 - perilo je tako ali tako uničeno, tako da kaj dosti slabše že ne more biti. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2009 9:39:28   
Anonimen
honey, hvala, bom probala, če že ni prepozno.

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2009 9:46:20   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Jaz ponavadi obarvam belo perilo, tako da ni nikoli problema - perilo namočim, vlijem notri arekino in pustim malo, da se razbarva in potem operem. Enkrat se mi je pa zgodilo, da sem tudi tisto perilo na 40 °C obarvala mislim da rdeče. Sem dala takoj še enkrat prat, veliko Vanisha in vseh ostalih odstranjevalcev madežev, kar sem jih našla, dala k prašku in je pomagalo - pa ne vem sicer, kaj od tega je pomagalo, ampak zabarvano ni bilo več. Ampak to res takoj, ko je bilo perilo še mokro in mogoče namesto na 30 °C sem dala na 60 - perilo je tako ali tako uničeno, tako da kaj dosti slabše že ne more biti. 

Jaz sem tudi zadnjič belo pobarvala na roza, pa vsi ti odstarnjevalci in Varekina pa ne vem kaj še vse ob takojnšnjem ponovnem pranju niso delovali.

Sem pa potem k tem roza perilu dala prat eno temno modro stvar (namenoma), da se je iz roza prebarvalo na tako, da zdaj vleče malo na sivo, ampak se ne opazi. No, tako sem jaz rešila belo perilo, obarvano na rdeče.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2009 10:08:51   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ja, za naslednjič itak. user posted image  Ampak kaj lahko storim s temi oblačili? user posted image

Poglej malo v mulerju, sem zadnjič videla, da imajo tudi lističe, ki bi naj že kao obarvano perilo nazaj rešili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2009 10:26:20   
Anonimen
Bom sedaj probala z vanishem in še z enim čistilom. Ena temno modra majica je obarvala vse rdeče in roza stvari. user posted image  

hope, a da se to tudi dobi? Nisem vedela.. Sicer bo pozno, ampak bom šla v ponedeljek v LJ in kupila tudi to.

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2009 20:33:49   
srečka nosečka
Pred časom sem jaz tako zabarvala bundo od mojega. user posted image  Vmes se je posušila. Potem pa sem našla sredstvo od Dr. Beckmann v Mulerju prav za takšne primere. Vse je šlo ven, Bunda spet kot nova. user posted image  user posted image
Zdaj imam za vsak slučaj eno škatlico doma. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.5.2009 12:43:58   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Pred časom sem jaz tako zabarvala bundo od mojega. user posted image  Vmes se je posušila. Potem pa sem našla sredstvo od Dr. Beckmann v Mulerju prav za takšne primere. Vse je šlo ven, Bunda spet kot nova. user posted image  user posted image
Zdaj imam za vsak slučaj eno škatlico doma. user posted image

Dr.Beckmann za razbarvanje je rešil tudi mene- in od mojega roza perilouser posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.5.2009 11:13:22   
fusia
Dobi se razbarvilo K2, za strojno ali ročno razbarvanje perila. Nekatere ga hvalijo in priporočajo, tako da lahko poskusiš še to, če drugo ne bo delovalo.

Ampak na žalost imam jaz slabe izkušnje, enkrat sem ga uporabila v stroju za cel stroj belega perila, ki se je obarval rumenkasto, pa ni nič pomagalo. Drugič sem ga uporabila ročno za eno bež majico, ki se je obarvala roza, pa je odneslo še original barvo dol user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2009 14:32:47   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: fusia

Dobi se razbarvilo K2, za strojno ali ročno razbarvanje perila. Nekatere ga hvalijo in priporočajo, tako da lahko poskusiš še to, če drugo ne bo delovalo.

Ampak na žalost imam jaz slabe izkušnje, enkrat sem ga uporabila v stroju za cel stroj belega perila, ki se je obarval rumenkasto, pa ni nič pomagalo. Drugič sem ga uporabila ročno za eno bež majico, ki se je obarvala roza, pa je odneslo še original barvo dol user posted image

Tud men je roza majco v belo razbarval,
zato mi je dr.beckmann bolj všeč, tud razbarva malo original barvo, a ne vso....

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.