Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Volga greš jutri na maraton? 15.5.2009 20:37:58
|
|
|
|
nanč
|
Evo, jutri grem z mojima čmrlekoma tečt, Jaz tudi grem z tamalo tečt...si mene tudi želiš spoznati? ?
|
|
RE: Volga greš jutri na maraton? 15.5.2009 20:46:37
|
|
|
|
BAMBINA_
|
ZS mogoče
|
|
RE: Volga greš jutri na maraton? 16.5.2009 12:26:57
|
|
|
|
moci
|
ful ste pridne, tekačice. hehe vip volga
|
|
|
|
RE: Volga greš jutri na maraton? 16.5.2009 13:31:43
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A sem jaz tebi slivove cmoke 3 leta nazaj obljubila? Evo, jutri grem z mojima čmrlekoma tečt, pa ti jih lahko prinesem. Drugače pa ....no hočem povedati, da si edina, ki si jo na smrt želim spoznati O, Pašteta, ne ne grem teč, nisi meni cmokov obljubila, ker jih pri nas ne jemo in ne, žal me ne boš spoznala drugače pa lepo od tebe, da si se spomnila name. Lepo se imej, morda se pa kje drugje srečamo. Bambina, tudi tebi lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Volga greš jutri na maraton? 16.5.2009 14:06:01
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Bambina, tudi tebi lep pozdrav Ona hoče na ZS.
|
|
RE: Volga greš jutri na maraton? 16.5.2009 14:16:09
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Volga Bambina, tudi tebi lep pozdrav Ona hoče na ZS. ah, to e mi pa ne da, predolgo odpira vse skupaj, če sploh odpre.
|
|
|
|
RE: Volga greš jutri na maraton? 16.5.2009 14:21:55
|
|
|
|
Paštetka
|
Bemo mast, komu sem pa potem cmoke obljubila . Volga, tečt pa si hodila, a ne? Ali se to tudi motim? Zaronja, kaj pa ti pa tek? gresta skupaj?
|
|
RE: Volga greš jutri na maraton? 16.5.2009 14:23:31
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Bemo mast, komu sem pa potem cmoke obljubila . Volga, tečt pa si hodila, a ne? Ali se to tudi motim? Zaronja, kaj pa ti pa tek? gresta skupaj? Ja, ja, to pa ja, tečt sem pa hodila. Še zdaj grem kdaj, ko imam dober dan. Zaronja je pa s tekom gor zrasla. Samo ne govori o tem, da je ne bi kdo prepoznal, drugače pa tudi na maratone hodi. Sori, stara, k sem te izdala
|
|
|
|
RE: Volga greš jutri na maraton? 16.5.2009 18:57:40
|
|
|
|
ZARA
|
Ma, je že OK, Volha. Ja, jst izpod 40 ne grem. Lani sva ravno z Oprah v NY tekli na 40. Drugače je pa Jančika zver na dolge proge.
|
|
RE: Volga greš jutri na maraton? 16.5.2009 21:16:14
|
|
|
|
nanč
|
Evo še ene ,komaj preživela 300 .Paštetka...bila sem takoj za mojo pikico
|
|
RE: Volga greš jutri na maraton? 17.5.2009 8:11:45
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ma, je že OK, Volha. Ja, jst izpod 40 ne grem. Lani sva ravno z Oprah v NY tekli na 40. Drugače je pa Jančika zver na dolge proge.
|
|
|
|
RE: Volga greš jutri na maraton? 17.5.2009 9:20:53
|
|
|
|
CatJa
|
300m? Maraton Čestitam, no
|
|
RE: Volga greš jutri na maraton? 17.5.2009 23:09:26
|
|
|
|
sanja nk.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ma, je že OK, Volha. Ja, jst izpod 40 ne grem. Lani sva ravno z Oprah v NY tekli na 40. Drugače je pa Jančika zver na dolge proge. in ste imele kakšno težko bedato z Oprah
|
|
|
|
RE: Volga greš jutri na maraton? 18.5.2009 6:25:23
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. in ste imele kakšno težko bedato z Oprah Drug teden bom v oddaji. Res. Samo nočem, da kdo ve, ker imam potem probleme s slavo.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?