|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   občutki v 11. tednu
17.5.2005 9:39:07   
devička
ojla, sem nekje v 11 tednu (tko so izračunali glede na velikost ploda). Slabosti počasi pojenjujejo, prsi niso več napete (velike so še), trebušček še ni zrasel ... A se dogaja vsem v tem obdobju? včasih sploh nimam občutka, da sem noseča. Kdaj se začne čutit in poznat?
Pozdravček, D.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   občutki v 11. tednu
17.5.2005 10:02:21   
Andy13
Sama sem v 12. tednu in ne čutim več takšne bolečine v prsih kakor poprej. Trebuh imam čez dan malce napet, zvečer pa ga je že lepo opaziti. Slabosti tdui počasi izginjajo.

Tvoji občutki so povsem normalni.

Lp, Andy

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   občutki v 11. tednu
17.5.2005 10:02:25   
mammy26
odvisno, pri sinu sem dobila opaznega bušija nekje v petem mesecu, pri hčeri sem bila v petem mesecu takšna kot nekatere v devetem, sedaj v tretje pa do skoraj sedmega meseca marsikdo ni vedel, da sem noseča. Otročka sem čutila, sina pri 17t, hči 15t in sedaj konec 13t rahlo, nato pa tisto malo bolj intezivno od 19t dalje.

Po počutju pa sem se počutila kot da nisem noseča nekje do zadnjega meseca, sedaj pa že komaj čakam da je za mano.

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   občutki v 11. tednu
17.5.2005 10:04:57   
TVN
Devička, jaz vse tja do 19. tedna nisem čutila, da sem noseča. Še nobenih slabosti nisem imela, trebušček je bil le zvečer rahlo izbočen. No, potem so se začele brcike in naraščanje kilogramov. Sedaj že lepo čutim, da sva dva. Še malo potrpljenja, kmalu pridejo brcike...
Vse dobro!

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   občutki v 11. tednu
17.5.2005 14:22:49   
keja
Tudi jaz sem v 11 tednu in tudi nimam občutka, da sem noseča. Slabost čutim le včasih popoldan in to zelo rahlo. Upam, da se bo tako tudi nadaljevalo-brez problemov.
Lep pozdrav!

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   občutki v 11. tednu
17.5.2005 19:22:42   
mujcek
Koliko berem, vas je večina srečk nosečk.

Jaz sem pri koncu 11 tedna, pa se slabosti še vedno pojavljajo, predvsem zvečer je huje; o trebuščku pa raje niti ne govorim...
Zjutraj še ni panike, zvečer je pa že precej velik, vsaj glede na tedne; hlač si niti obleči ne upam-raje nosim trenirko :)-

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   občutki v 11. tednu
17.5.2005 20:04:54   
cuma
Čau srečke!
Tudi jaz sem v 11. tednu in tudi moje slabosti se počasi poslavljajo (samo še parkrat v službi in potem popoldan in zvečer še malo). Moj trebušček je pa že nevarno viden, še posebej, če kaj pojem ali popijem - torej je viden NON STOP! (juhu :bravo:)
Smešen mi je, ker je izboklina skoraj malo trikotna pod popkom :)
Zredila sem se za 2kg, apetit pa se počasi veča!!!
Danes zjutraj mi je celo zadišala kava iz avtomata.
Prsi so malo manj nedotakljive, se pa že pridno mažem po trebuhu in prsih. Vseeno pa imam občutek, da bom ko zebra po nosečnosti:)- ...taka srečna in zadovoljna zebra :)-

A ste že kaj sanjale svoje otročičke? Jaz sem ga v pon zjutraj in mi je polepšal dan! Sem prvič dojila v sanjah!!! :love:
Uf sem vam naložila:ups:
Lepo se čuvajte in uživajte drage moje so-:nosecka: !
lp cuma

(odgovor članu devička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?