|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v hrbtenici,išijas in nosečnost
17.5.2005 6:22:58   
buča
vsak dan me tkkoooo boli hrbtenica v postelji,da se niti usločiti več ne morem,Ne morem spati več kot do 6,največ 7,pa še takrat grem spat ob 1 ponoč.Zdi se mi,da imam 6 ur spanja in ležanja čez glavo,čene me vseee boli.A mislite,da je to odvisno tud od postelje-jogija?
Včeraj pa sem bila pr dohtarc,ker sem prehlajena,pa sem ji omenila,da me že dolgo boli malo pod popkom,na desni strani(G sem imela aprila,ni nardila UZ,na navadnem pregledu pa je bilo ok,tud bolel me ni nič)in še ves zadnji ledveni del,bolečina pa se mi širi v nogo,do gležnja.In veste,kaj je rekla?Da imam išijas!Ampak ne vem,če bi me bolelo še nad jajčniki,še predvsem,ker me je nad jajčniki bolelo prej kot zadaj.
Sem v dilemi.Naj kar poustim vse pri miru,a naj se naročim tud na UZ?Jah najbolje.
kaj pa nosečnica naredi v primeru,če jo išijas zagrab,pa je noseča,ne vem,3,6,8 mesecev?Ali ima katera izkušnje?:zmeden
LP:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.5.2005 7:07:32   
Skabi
Mene je tudi precej mučila ta išias. Baje takrat otroček pritiska na en živec. Pimagalo je , če sem se spravila na vse štiri v položaj mačke in delala tiste vaje - hrbet gor, hrbet dol.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2005 7:22:37   
Čiračara
Jutro!
Tud mene ob pretiranem pripogibanju prične bolet ledveni del, vse okrog medenice in se mi potem bolečina razširi po celi levi nogi nekje do kolena.Išijas?:zmeden::zmeden:...

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2005 8:23:03   
lacoste7
Jaz mislim, da so bolečine v križu ful odvisne od jogija. Ko sem bila prvič noseča, sem imela en čisto navaden jogi, tako me je bolel križ, da je blo za znoret, sploh nisem mogla spat, ležat, bolel me je pa še cel dan.

Pri drugi nosečnosti sem imela jogi Hitex, nobenih bolečin, razen zadnji teden, ko imaš že itak vsega poln kufer. Me je pa mučil tudi išjas- komaj sem se premikala gor po stopnicah, pa je kar naenkrat minilo samo od sebe (po kakšenm mesecu).

Pa čimmanj bolečin

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2005 8:57:14   
mehurčica
Če imaš išijas, si ne masiraj hrbta. Ene 3 dni po 3x na dan/cca.3-5min si z ledom masiraj predel, kjer te boli-pri križu ob vretencah. Na koncu pokrij z brisačo.

Po treh dneh lahko na rahlo masiraš. To je to. Najbolj ponavadi boli v ritnici ob strani-tam še posebej NE stiskat!

Led narediš tako, da daš palčko ali malo šličko v jogurtov lonček napolnjen z vodo in vse skupaj položiš v zmrzovalnik. Ko uporabljaš led, ga daš za tisti čas ven iz lončka(seveda), potem pa spet vse skupaj nazaj v zmrzovalnik.

Še en predlog: kupi si šentjanževo olje. Sicer nima glih prijetnega vonja, ampak je edino olje, ki prodira skozi kožo in je super za sklepe in vretence.

Tudi jaz ti želim čimmanj bolečin in lepo nosečnost še naprej:sloncek:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2005 9:18:17   
Anonimen
Jaz pa mislim,da te zato hrbet boli,ker delata s polno paro na še enmu frocku:bravo::)-:)-

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2005 9:43:03   
buča
ooooh ****!!!!!!!
Mehurčica nisem noseča-not yet!!:rozica:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2005 9:57:10   
pravljica
joj buča, mene že ene 14 dni tako zagrabi, da komaj hodim...medenica in dol po desni nogi...se mi je zdelo da je išjas...ko ležim je še huje

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2005 10:59:03   
mehurčica
Aja, buča. Sem mislila, ker si v naslovu napisala "nosečnost".

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?