|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 21:11:39   
frutka_
Evo meee!
Kaj je bilo novega v preteklih dneh, je katera nova srečka :nosecka::love::nosecka:????

Kaj pa vaši malčki-skakalčki:bravo::bravo::bravo:???

Na morju smo se imeli noro lepo, vreme je bilo super, mali je spal po 5ur dnevno, in celih 12 ponoči!Nisem mogla verjeti.

V glavnem pravi oddih!

Zdaj pa z novičkami na plano!

:love::rozica::love:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 21:14:32   
ZARA
oj...a ti si ženazaj??
A nisi šele šla en dan??
A 12 ur je tolku tamal ponoč??
Pol pa kr nazaj!!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 21:19:44   
Moyca_
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jaz sem te že full pogrešala:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
povej mi ste se lahko kopali v morju, ker so naju na agenciji full prestrašili da se še ne moreva kopat v morju (hotela sva pa 28.5. it v Tučepe)

a prideš jutri na :kava::kava:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 21:20:02   
Pupica
o Frutka WB:bravo::bravo:
Kako je bilo kaj vreme?Ste si že kaj nogice namakal?

Se vidi, da je morska klima prav posebne vrste:)-

Naši malčki skakalčki so pa oz 16 urnega spanja prešlatali na 12 urno, pa se mamici kar pozna:(Mam vsa gospodinjska dela v laguu:):)

Sam da ste se dobr mel.Kdaj bomo slikice vidl od tvojega Frutka:)-

LP :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 21:20:12   
frutka_
Ja, smo že nazaj. V četrtek smo šli in danes prišli, izi ko pasulj!
Glede na to koliko je spal bi se res najraje vrnila oz. kar ostala.
Poznaš kaj Pag?! Julija in avg. se bmo namakali tam?!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 21:20:55   
mehurčica
Zdravooooo!! Ku-kuuuu!:sloncek:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 21:23:26   
frutka_
Morje je brrr!!! Izi se je vlada skopal, da se pokaže;););), Filipu pa je morje bilo tako všeč, da je hotel kar noter! Malo je lahko bredel (do kolen) dalje pa res ni bilo pametno, ker še je mrzla voda.

Mojca konec maja dvomim, da se boste kopali, morda v debelem neoprenu!:zmeden: Jaz sem bila eno leto junija na morju pa mi je voda bila prehladna!

Pupica slikice bom dala gor! Boste videli mojega mančkina kako pridna je odmakal, pa kako se je igral! Fuuuull je bil priden!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 21:28:13   
lan
Ojla!:sloncek:

Oh,kako lepo:morje:.Mi tudi gremo naslednji teden v Portoroz v hotel Riviero za 5 dni.Se bomo malo kopali,masirali,crkljali in se in se.Komaj cakam!

Drugace smo kar vredu.Lan je iz vceraj na danes ponoci dobil visoko vrocino.Upam oziroma tolazim se,da so samo zobki,ker je pred 14 dnevi glih prebolel dvodnevno vrocino.Drugace nic ne kaslja ali smrka,samo ta vrocina,da glih ne moremo ven.

Aja pa ocija sva koncno dobila nazaj,tako da se zdaj stiskamo vsi trije in tudi meni je lazje,kajti ena dodatna roka prav pride pri mali trmici.

Ja,Lana daje trma kot :hudicek:,ampak bomo tudi to postimali.

To je to.
Noseca:nosecka: pa nisem:)-,uhhhhhhhhhh!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 21:32:50   
Moyca_
ja kje ste se pa potem kopali:zmeden2: v bazenu samo:zmeden2:

**** se pa potem ne bom vozila tako daleč- te grem raje v portorož:sloncek:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 21:43:31   
frutka_
Lan, mehurčica
pozdravljeni!

Lan, full sem držala pesti! Za vajinega :love:, (da ne bo pomote ne za :nosecka:)
!
Takoooo sem bila živčna med tekmo, da sem si vse nohte pogrizla! Super uživajte in si privoščite v Portorožu! Ati si zasluži en dober počitek in masažo, ker so jih k*&%$$$:grrr::grrr::grrr: avstrijci fajn stisnili.
Mi gremo morda v Portorož junija,ker imata ena prijateljica in prijatelj tam vikend. Odvisno od financ...saj je vse odvisno od tega?!:(

Upam, da se bo Lan pozdravil, saj je krepak fantek in bo gotovo kmalu spet po starem...morda je od veselja zbolel...

Mehurčica, jutri bom menda med cotami...ampak nujno potrebujem en tvoj nasvet...se ti javim.

Mojca za morje/kopanje res ni. Mi se nismo kopali, Izi se je, midva z R sva se sončili in stregli F okrog riti;):bravo:;). Morje ima zdaj okrog 14 stopinj...brrrrrr!!!!!

Boste kar kakšen bazem morali poiskati.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 21:44:22   
frutka_
Aja, zakaj pri hudiču :hudicek: ne morem spraviti gor slikic v album?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 21:58:53   
mehurčica
Nasvet? Od mene? Super. Upam, da ti bom v pomoč.:)

Grem v pižamo-bombažno/roza z ovčkami. In spat. Zzzz:zaspan:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 22:26:49   
Pupica
frutka, za to ker jih ravno jaz nalagam;)
joke1
Ne mal bolj počas dela danes:(

Ja poznam pag, bi mogli zdej čez 10 dni it k frendom dol. Bi blo vse zastonj pa še družba, pa je padlo vse skup v :morje:.:(
Pa drugič...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 22:48:42   
viv_
O frutka, wb :)

A je blo fajn, a ne?

Pri nas nič novega...

lan - naša je tut trmasta ko :hudicek: Kadar kaj ni po njeno se kar na tla usede. Ampak jaz se ne dam!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
16.5.2005 23:17:19   
Anonimen
Frutkaaaaaaaaa:love:, kdaj greste na Pag in kaaaaam?

A greste 23.7.-6.8.?:love::love::love:(ja, ja, jaaa!:)-)

lp,:fis:

Aja, pa WB!

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
17.5.2005 5:54:08   
Mojca20
WB frutka!

A potem otročki na morju tok velik spijo!! To je pa fajn, bomo tud mi kaj uživali:bravo:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
17.5.2005 10:02:10   
frutka_
Ribica jaaaaaa...zadnji teden v juliju smo na Lošinju in potem prvi teden avgusta na Pagu v Stari Novalji..poznaš?

Če si takrat tam se MORAMO videti!!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
17.5.2005 10:03:28   
frutka_
Punce super je fajn je blo, uživancija na vseh koncih in krajih, mir, nobenega turista, lepo vreme..prav oddih za živce ...pred službo...junija grem delat:((:((:((

Kdaj imate kaj ve planirane dopuste?!:morje::racka::morje:

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Naaazaj iz morja!!!!!!!
17.5.2005 15:16:30   
Anonimen
Poznam staro novaljo ja, mi mso pa v Novalji. Sej boste pršli zvečer kej v mesto..a ne a ne?:):):)
Mi smo bli smao enkrat na Trinćelu v St. Novalji pa je blo prov bedno ker je bla umazana voda. Sam je reku oči lih zdej en dan..da je tam drgač čist kul voda, da je sam na tem Trinćelu tko.

Juhu!!!:love:

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?