Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 16.5.2005 21:14:32
|
|
|
|
ZARA
|
oj...a ti si ženazaj?? A nisi šele šla en dan?? A 12 ur je tolku tamal ponoč?? Pol pa kr nazaj!!
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 16.5.2005 21:19:44
|
|
|
|
Moyca_
|
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jaz sem te že full pogrešala:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: povej mi ste se lahko kopali v morju, ker so naju na agenciji full prestrašili da se še ne moreva kopat v morju (hotela sva pa 28.5. it v Tučepe) a prideš jutri na :kava::kava:
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 16.5.2005 21:20:02
|
|
|
|
Pupica
|
o Frutka WB:bravo::bravo: Kako je bilo kaj vreme?Ste si že kaj nogice namakal? Se vidi, da je morska klima prav posebne vrste:)- Naši malčki skakalčki so pa oz 16 urnega spanja prešlatali na 12 urno, pa se mamici kar pozna:(Mam vsa gospodinjska dela v laguu:):) Sam da ste se dobr mel.Kdaj bomo slikice vidl od tvojega Frutka:)- LP :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 16.5.2005 21:20:12
|
|
|
|
frutka_
|
Ja, smo že nazaj. V četrtek smo šli in danes prišli, izi ko pasulj! Glede na to koliko je spal bi se res najraje vrnila oz. kar ostala. Poznaš kaj Pag?! Julija in avg. se bmo namakali tam?!
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 16.5.2005 21:20:55
|
|
|
|
mehurčica
|
Zdravooooo!! Ku-kuuuu!:sloncek:
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 16.5.2005 21:23:26
|
|
|
|
frutka_
|
Morje je brrr!!! Izi se je vlada skopal, da se pokaže;););), Filipu pa je morje bilo tako všeč, da je hotel kar noter! Malo je lahko bredel (do kolen) dalje pa res ni bilo pametno, ker še je mrzla voda. Mojca konec maja dvomim, da se boste kopali, morda v debelem neoprenu!:zmeden: Jaz sem bila eno leto junija na morju pa mi je voda bila prehladna! Pupica slikice bom dala gor! Boste videli mojega mančkina kako pridna je odmakal, pa kako se je igral! Fuuuull je bil priden!
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 16.5.2005 21:28:13
|
|
|
|
lan
|
Ojla!:sloncek: Oh,kako lepo:morje:.Mi tudi gremo naslednji teden v Portoroz v hotel Riviero za 5 dni.Se bomo malo kopali,masirali,crkljali in se in se.Komaj cakam! Drugace smo kar vredu.Lan je iz vceraj na danes ponoci dobil visoko vrocino.Upam oziroma tolazim se,da so samo zobki,ker je pred 14 dnevi glih prebolel dvodnevno vrocino.Drugace nic ne kaslja ali smrka,samo ta vrocina,da glih ne moremo ven. Aja pa ocija sva koncno dobila nazaj,tako da se zdaj stiskamo vsi trije in tudi meni je lazje,kajti ena dodatna roka prav pride pri mali trmici. Ja,Lana daje trma kot :hudicek:,ampak bomo tudi to postimali. To je to. Noseca:nosecka: pa nisem:)-,uhhhhhhhhhh!
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 16.5.2005 21:32:50
|
|
|
|
Moyca_
|
ja kje ste se pa potem kopali:zmeden2: v bazenu samo:zmeden2: **** se pa potem ne bom vozila tako daleč- te grem raje v portorož:sloncek:
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 16.5.2005 21:43:31
|
|
|
|
frutka_
|
Lan, mehurčica pozdravljeni! Lan, full sem držala pesti! Za vajinega :love:, (da ne bo pomote ne za :nosecka:) ! Takoooo sem bila živčna med tekmo, da sem si vse nohte pogrizla! Super uživajte in si privoščite v Portorožu! Ati si zasluži en dober počitek in masažo, ker so jih k*&%$$$:grrr::grrr::grrr: avstrijci fajn stisnili. Mi gremo morda v Portorož junija,ker imata ena prijateljica in prijatelj tam vikend. Odvisno od financ...saj je vse odvisno od tega?!:( Upam, da se bo Lan pozdravil, saj je krepak fantek in bo gotovo kmalu spet po starem...morda je od veselja zbolel... Mehurčica, jutri bom menda med cotami...ampak nujno potrebujem en tvoj nasvet...se ti javim. Mojca za morje/kopanje res ni. Mi se nismo kopali, Izi se je, midva z R sva se sončili in stregli F okrog riti;):bravo:;). Morje ima zdaj okrog 14 stopinj...brrrrrr!!!!! Boste kar kakšen bazem morali poiskati.
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 16.5.2005 21:44:22
|
|
|
|
frutka_
|
Aja, zakaj pri hudiču :hudicek: ne morem spraviti gor slikic v album?
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 16.5.2005 21:58:53
|
|
|
|
mehurčica
|
Nasvet? Od mene? Super. Upam, da ti bom v pomoč.:) Grem v pižamo-bombažno/roza z ovčkami. In spat. Zzzz:zaspan:
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 16.5.2005 22:26:49
|
|
|
|
Pupica
|
frutka, za to ker jih ravno jaz nalagam;) joke1 Ne mal bolj počas dela danes:( Ja poznam pag, bi mogli zdej čez 10 dni it k frendom dol. Bi blo vse zastonj pa še družba, pa je padlo vse skup v :morje:.:( Pa drugič...
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 16.5.2005 22:48:42
|
|
|
|
viv_
|
O frutka, wb :) A je blo fajn, a ne? Pri nas nič novega... lan - naša je tut trmasta ko :hudicek: Kadar kaj ni po njeno se kar na tla usede. Ampak jaz se ne dam!
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 16.5.2005 23:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Frutkaaaaaaaaa:love:, kdaj greste na Pag in kaaaaam? A greste 23.7.-6.8.?:love::love::love:(ja, ja, jaaa!:)-) lp,:fis: Aja, pa WB!
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 17.5.2005 5:54:08
|
|
|
|
Mojca20
|
WB frutka! A potem otročki na morju tok velik spijo!! To je pa fajn, bomo tud mi kaj uživali:bravo:
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 17.5.2005 10:02:10
|
|
|
|
frutka_
|
Ribica jaaaaaa...zadnji teden v juliju smo na Lošinju in potem prvi teden avgusta na Pagu v Stari Novalji..poznaš? Če si takrat tam se MORAMO videti!!!!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Naaazaj iz morja!!!!!!! 17.5.2005 15:16:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Poznam staro novaljo ja, mi mso pa v Novalji. Sej boste pršli zvečer kej v mesto..a ne a ne?:):):) Mi smo bli smao enkrat na Trinćelu v St. Novalji pa je blo prov bedno ker je bla umazana voda. Sam je reku oči lih zdej en dan..da je tam drgač čist kul voda, da je sam na tem Trinćelu tko. Juhu!!!:love:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?