Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj rabim pred diag.hsg? 12.5.2009 21:04:27
|
|
|
|
Jančika_
|
Malo je različno od bolnišnice do bolnišnice. Ponekod ti kri vzamejo ob sprejemu; v Celju prineseš izvide s sabo, naj ne bi bili starejši od nekaj dni. Če kaj manjka (pri meni je bilo nekaj, se ne spomnim, kaj), ti to naredijo ob sprejemu. Najboljše, da pokličeš in vprašaš, ker za vnaprejšnje izvide rabiš napotnico od osebnega zdravnika.
|
|
|
|
RE: Kaj rabim pred diag.hsg? 12.5.2009 21:17:13
|
|
|
|
buča
|
o,jančika,stara sablja...no,potem bom pa poklicala,no
|
|
RE: Kaj rabim pred diag.hsg? 12.5.2009 21:53:57
|
|
|
|
Jančika_
|
Buča, sem vesela, da te še kdaj preberem, čeprav bi te raje na kaki bolj veseli temi. Fajn zrihtaj.
|
|
|
|
RE: Kaj rabim pred diag.hsg? 12.5.2009 21:55:44
|
|
|
|
bayb77
|
V Lj. rabiš izvid krvi prinesti s sabo. In ja, res ne sme bit starejši kot 3 dni.
|
|
|
|
RE: Kaj rabim pred diag.hsg? 13.5.2009 21:29:11
|
|
|
|
buča
|
sem danes klicala v lj,pa vprašala,pa so mi rekli,da ne rabim izvida.
|
|
RE: Kaj rabim pred diag.hsg? 16.5.2009 19:53:13
|
|
|
|
tecnobica
|
Kako je pa v PO? Vem, da pridem tja nenaročena, samo tole od izvidov mi je pa ušlo iz spomina. Jaz grem ta teden enkrat, ker sem včeraj dobila . Aja, pa še to (sem prebrala vse kar mi je vrglo ven pod HSG, pa nisem nikjer zasledila): Ali bom lahko po posegu sama peljala do doma (cca pol ure)?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?