Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V noben vrtec ni sprejeta 12.5.2009 13:29:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka Madona sem res jezna... Kaj bova pa sedaj? Oba greva jeseni v službo...in kam naj dam tamalo? Njegovih več ni, moji so predaleč. Privat vrtec je predrag, da si ga lahko privoščimo. Ne vem.. Jezna sem pa zato, ker imamo v bližini kar 3 vrtce in v nobenga ni sprejeta, en k je pa dal prošnjo iz drugega mesta, je pa dobil. Res sem razočarana, jezna...vse skup. Napiši pritožbo na vse 3 vrtce, na tega še posebej, ki je sprejel drugega otroka. Pri nas je ena uspela s pritožbo.
|
|
|
|
RE: V noben vrtec ni sprejeta 12.5.2009 14:01:27
|
|
|
|
bskrle
|
Nujno napiši pritožbo. Če imaš le 1 otroka in oba zaposlena je skoraj nemogoče priti v vrtec. V našem so morali zavrniti tudi sorojence, je le 12 mest. A dvoizmensko pa ne moreta delat?
|
|
RE: V noben vrtec ni sprejeta 12.5.2009 14:14:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja kje pa si do zdaj hodila. TUKAJ si poglej.
|
|
RE: V noben vrtec ni sprejeta 12.5.2009 16:36:07
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Ja kje pa si do zdaj hodila. Avgusta bo stara šele eno leto. Prvič smo se vpisali v vrtec. To se pravi, tisti, ki imamo enega otroka in oba delava ne bomo nikol dobil protih mest. Adijo pamet.
|
|
RE: V noben vrtec ni sprejeta 14.5.2009 13:10:29
|
|
|
|
andrejkam
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka To se pravi, tisti, ki imamo enega otroka in oba delava ne bomo nikol dobil protih mest. Adijo pamet. Čakte, a če je en nezaposlen, maš več šans?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?