|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   terme dobrna
11.5.2009 15:23:21   
golobica82
pozdravljene....
Zaradi težav z zanositvijo, sva se z možem, po priporočilu, odločila za kratek oddih v dobrni. Baje, da ima blagodejne učinke tudi pri neplodnost...
indikacije na njihovi spl.strani glede tega:
"
- GINEKOLOŠKA OBOLENJA (neplodnost, stanja po ginekoloških operacijah na rodilih in dojkah, endometrioze, ponižana maternica, kronična ginekološka obolenja, ginekološka vnetja, miomi, hormonske motnje)"

No zanima me, če ima katera kaj izkušenj s tem, če mogoče veste, če je res kaj na tem

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: terme dobrna
11.5.2009 16:12:38   
anajmad
Mal je na tem. Jst sem pred skoraj petimi leti zanosila po osmih letih poskušanja. S tem,da sem se enih parkrat šla kopat v Dobrno.Škodilo ne bo.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2009 17:11:06   
Fargesia
škodit ti ne more...midva sva bila dvakrat, po ni nič pomagalo.user posted image

Kako si kaj?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2009 18:42:41   
ziva1
Re: Balneoterapija v Dobrni Napisal: mia dobrna Datum: 02.08.2005 14:41

Na forum sem se oglasila, zato, da vidim, če vas ta tema kaj zanima. Verjetno ne veste, da je bila sterilnost indikacija za zdravljenje v zdravilišču Dobrna vse do okrog l 1980-1985, ko je zavarovalnica ukinila to indikacijo. Škoda. Kajti bili so dobri rezultati, ki pa na žalost niso nikjer dokumentirani- razen ustno seveda.
Na Dobrno še vedno prihajajo ženske, ki so po zdravljenju zanosile. Ravno prejšnji teden mi je starejša gospa pripeljala pokazati svojo 40 let staro hčerko, za katero je rekla, da je ne bi bilo, če ne bi bilo Dobrne. Podobnih zgodb je še precej in mi želimo te zgodbe ponoviti.
Trenutno že imamo dva programa: program zanositve zanjo in program zanositve v dvoje, vendar želimo to še nadgraditi tudi s sodelovanjem s kliniko v LJ in MB.

Če želite z mano osebni kontakt: marija.ocvirk@terme-dobrna.si
 Tole sem našla na med.over.net, mogoče te bo zanimalo.  Lp

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2009 20:49:16   
Anonimen
Marija, pozdravljena

ste vi tisti, ki imate akupunkturo v Celju?

LP

(odgovor članu ziva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2009 20:52:54   
Fargesia
anonimna, tole je živa samo od nekod skopirala, kokr jaz razumem...

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 11.5.2009 20:53:04 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2009 21:04:20   
neela
Punce, NE NASEDAT!!! 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2009 21:05:03   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Marija, pozdravljena

ste vi tisti, ki imate akupunkturo v Celju?

LP

Živa je kopirala  z MONa, ampak to je ta gospa, ja. Ne vem, če še dela v Celju, ker ima zdaj ambulanto na Dobrni. Pred tremi leti je še delala v CE porodnišnici, moja svakinja je hodila k njej na akupunkturo za lažji in hitrejši porod.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2009 21:06:32   
golobica82
Oj
Fargi jz sem ka rok, že pošteno naveličana teh minusov.... zdejle mam 3 ciklus klomifena, pol pa naprej ne vem kaj sicer...
Tako da sva rekla, da greva še v Dobrno probat in k bioenergetiku, če bo uspeh ti povem;) Ti kako si kaj? Priprave...;)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.5.2009 21:09:34   
golobica82
živa HVALA!!! ostale seveda tudi

Neposredna povezava do sporočila: 10
11.5.2009 21:23:27   
ziva1
Hojla. Tako kot je Fargi povedala, sem to skopirala, jaz ti ne znam kaj več povedati o teh postopkih, razen tega, da sem že slišala za uspehe. Dr. Marija Ocvirk je sicer moja ginekologinja in ti lahko povem samo to, da je super, zna prisluhniti. Če pa se že odločiš za terme Dobrna pa lahko skočiš do nje in se malce bolj podrobno pozanimaš za kaj gre in ne pozabi javiti, če boš kaj koristnega zvedela user posted image . Uživajta.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?