|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OMW nalepke
11.5.2009 13:40:56   
Anonimen
če jih kdo potrebuje.....menjam za milka čokoladice
hvalauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OMW nalepke
11.5.2009 13:42:18   
Anonimen
ali rebelde nalepkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2009 14:20:42   
Sončni žarek
kok jih pa maš? Jaz jih vzamem za milka čokoladice. user posted image user posted image user posted image ....

A lahko kaontaktirava preko meila: mzk@siol.net

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2009 9:05:19   
Anonimen
še vedno so na voljo(30) in še več jih lahko uredim
da pa že kar takoj povem.....v kolikor se vam zdi preveč me sploh ne kontaktirajte!
30 nalepk 5 velika milka čokolad(ni važen okus)
da pa še povem....vse te čokoladice (razen ene) gredo v varno hišo za otročke!!user posted image
ker sem dobila en odgovor tak da se mi zdi kot da oseba misli da je vse to samo zame!
podarila sem že veliko stvari in ni mi žal...zdaj pa sem bila v varni hiši pri eni punci....in ko sem videla otroke....sem si rekla da na tak način pomagam!
toliko od mene!!
lp

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2009 7:43:09   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka

še vedno so na voljo(30) in še več jih lahko uredim
da pa že kar takoj povem.....v kolikor se vam zdi preveč me sploh ne kontaktirajte!
30 nalepk 5 velika milka čokolad(ni važen okus)
da pa še povem....vse te čokoladice (razen ene) gredo v varno hišo za otročke!!user posted image
ker sem dobila en odgovor tak da se mi zdi kot da oseba misli da je vse to samo zame!
podarila sem že veliko stvari in ni mi žal...zdaj pa sem bila v varni hiši pri eni punci....in ko sem videla otroke....sem si rekla da na tak način pomagam!
toliko od mene!!
lp

No tole pa name leti user posted image   res sem napisala, da mi je 5velikih milk mal preveč.... Pa tako sem predaleč, da bi ti čokolade pošiljala po pošti je pa itak nesmiselno....

Ampak Bmwjka nikjer v meilu nisi omenila, da grejo čokolade v ta namen....To si šele sedaj napisala......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2009 9:52:55   
Anonimen
zakaj pa bi morala?user posted image moja stvar je kaj bom z njimi glede na to da so -sem preverila-čokolade od 1.80-2.80 evra ena nalepka pa 10 evrov mislim da je še vedno ceneje za namesto 300evrov dat 7-8evrov...kakor za koga!
je pa takole zaenkrat so šle imam pa že novih 17 nalepk tako da....če komu pride prav....se lahko zmenimo...pa da povem ne delam na omwju ampak imam pač prijatelje ki tam kupujejo potem pa tudi skupaj pomagamo tistim ki pomoč potrebujejo!
nekoč so pomagali meni zato takole pomagam jaz zdaj njim-drugim!denarja ne jemljem saj se mi zdi nemoralno-ko pa vidim otroški nasmeh ob čokoladi.....kako že gre reklama?....NEPRECENLJIVO!

aja Sončni Žarek -če bi povedala iz kje si bi se dalo vse zmenit pa bi ti mogoče katere še podarila če bi res bila predaleč...ampak tvoj odnos me je čisto podrl....žal....v vednost gospod se je pripeljal iz kranja do lj podaril nam je 7 čokolad(sam!) za 30 nalepk pa smo mu še 10 podarili zraven ,pa še vesel je bil!
toliko od mene pa brez zamere

torej 17 nalepk!user posted image

< Sporočilo je popravil Bmwjka -- 13.5.2009 9:54:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2009 10:16:48   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka

zakaj pa bi morala?user posted image moja stvar je kaj bom z njimi glede na to da so -sem preverila-čokolade od 1.80-2.80 evra ena nalepka pa 10 evrov mislim da je še vedno ceneje za namesto 300evrov dat 7-8evrov...kakor za koga!
je pa takole zaenkrat so šle imam pa že novih 17 nalepk tako da....če komu pride prav....se lahko zmenimo...pa da povem ne delam na omwju ampak imam pač prijatelje ki tam kupujejo potem pa tudi skupaj pomagamo tistim ki pomoč potrebujejo!
nekoč so pomagali meni zato takole pomagam jaz zdaj njim-drugim!denarja ne jemljem saj se mi zdi nemoralno-ko pa vidim otroški nasmeh ob čokoladi.....kako že gre reklama?....NEPRECENLJIVO!

aja Sončni Žarek -če bi povedala iz kje si bi se dalo vse zmenit pa bi ti mogoče katere še podarila če bi res bila predaleč...ampak tvoj odnos me je čisto podrl....žal....v vednost gospod se je pripeljal iz kranja do lj podaril nam je 7 čokolad(sam!) za 30 nalepk pa smo mu še 10 podarili zraven ,pa še vesel je bil!
toliko od mene pa brez zamere

torej 17 nalepk!user posted image

Moj odnosuser posted image user posted image user posted image user posted image - jaz sem pač napisala svoje mnenje in imam pravico le-tega izrazit......v meilu ni bilo nič nesramnega, žaljivega......

Glej, sem iz okolice Črenšovec in imam do Ljubljane v eno smer 200km- to pa je verjetno dovolj daleč ne?!

Želim ti lep dan......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2009 12:40:34   
Anonimen
vidiš ko sva že ravno pri tem.....teh 200km ti lahko zmanjšam na več kot polovico saj imam blizu sorodnike in gre večkrat v tisto smer.....
pa sej ni važn.....

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......