|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKO IZ LJ V PO, ČE TI ODTEČE VODA???
16.5.2005 0:12:40   
merida
Sem iz Lj, pa me zanima kako priti iz LJ v PO, če ti odteče voda? Sprašujem namreč zato, ker naj bi se takrat takoj vlegla(da ne izpade popkovina)in poklicala rešilca, kateri pa bi me menda peljal le v lj. porodnišnico, ne pa v postojnsko, kamor bi šla rodit z EA...Torej, zanima me, če me v takem primeru lahko pelje mož v postojno, ali sem v tem primeru "obsojena" na LJ.porodnišnico? (do avta pa bi morala prehodit 32 stopnic-2.nadstropje,pa ne vem če je za reskirat)??
Kaj ste oz. bi ve naredile?
Pa še to me zanima, kako je s patronažno, ki naj bi prišla na dom prvi dan,saj če bi jaz rodila v PO, potem jih moram sama v zdr. domu v Lj.opozorit, da smo že rodili in naj pride na ogled, al kako to gre??
Ne me kregat, ker sem tooooolk nevedna,prosim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.5.2005 9:11:44   
petraCBU
Jaz imam natanko iste dileme in vprašanja!
Help!
P.

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
16.5.2005 9:34:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu merida)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2005 10:30:16   
Dadi
No meni je odtekla voda in me je mož peljal iz Bohinja v Kranj, ker sem želela roditi v Kranju. Ko mi je oddtekla plodovnica, sem ravno prišla izpod tuša. Sem se še oblačila, pa mož je šel še pod tuš, pol sva pa počasi šla. Seveda sem celo pot ležala in ko sem prišla v Kranj sem čutila vse tiste zoprne luknje:hudicek: na cesti. No pa nihče ni nič rekel, da me ne bi smel mož pripeljat. Sicer Lj.-Po. je malo daljša relacija ampak vseeno mislim da ni panike.

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2005 11:11:32   
beba76
Jaz sem se peljala 50 km do porodnišnice z osebnim avtom, pa ni bilo nič narobe. Pa še ležala nisem :ups:

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2005 12:20:34   
merida
Ja, ok, mal ste me potolažile, ampak KAJ PA STOPNICE??? Te bi morala v vsakem primeru sama prehodit-32 jih je-pa prosim ne mi zdej rečt naj me mož nese v avto, ker mislim da to fizično ne bi bilo izvedljivo??A bi bil lahko v tem primeru izpad popkopvine?
Thanks za nasvete; še 6 dni*

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2005 15:42:35   
Jessy
Točno to vprašanje, kako iti od doma, če ti odteče voda, se je pojavilo na predavanju o EA v PO. Anestezist je povedal, da te komot pelje nekdo z avtom, saj se v današnjih avtomobilih da lepo poleči sedeže in lahko tudi v avtu ležiš.
Žal o stopnicah ne vem. Morda bi bilo vredu, če bi šla ZELO previdno in počasi??? 32 niti ni veliko.

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2005 18:51:10   
Amoss
Nam so v materinski šoli rekli da ni panike če moreš iti po stopnicah.Nam je rekla sestra da te tudi rešilec nebo nesel, da moreš iti sama.Tak da mislim da ni panike.

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2005 21:21:23   
beba76
Jaz sem jih prehodila 16 - torej polovico tvojega. Pa ni blo nič narobe - takrat še pomislila nisem, da bi lahko kaj bilo, tak me je naš malček presenetil.

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2005 12:17:06   
violinski
Ko je meni odtekla voda, sem sicer klicala rešilca (relacija Lj-Lj) in so me prišli gor iskat :bravo: - 4. nadstropje pa brez lifta. S sabo so imeli sedež oz. nosila, ampak so me vprašali, če bom šla lahko sama (uboga reveža, sta že tako prisopihala do gor :)-, in ker sem se počutila popolnoma v redu, sem šla. Stopnic je bilo 70 in niti ena mi ni bila odveč :angel:.

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2005 18:40:01   
bskrle
Rešilec pelje, kamor rečeš, kot vem. MEne tudi ni v Lj peljal, ker sem želela v Kr.

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.5.2005 9:15:09   
danajana
Če še nisi šla rodit, tudi jaz sem se dve leti nazaj peljala iz Domžal v Postojno, pa še čakala na moža da je prišel pome iz Ljubljane in nato z avtom naprej. Ko mi je odtekla voda sem šla še na stranišče, se preoblekla in šla, sicer samo iz 1. nadstropja, po stopnicah. Tudi nam so v materinski šoli že rekli, da tudi na rešilca čakaš in da greš po stopnicah peš. Torej, po mojem ni potrebno klicat rešilca samo zato, da te odpelje do porodnišnice, te pa zapelje do najbližje, vsaj ko je prijateljica po telefonu preverjala, če bi jo zapeljal namesto v Ljubljano v Postojno so rekli, da ne, ker je prevelik riziko da bi bilo kaj narobe, torej rešilec do najbližje porodnišnice.
Če rodiš v Postojni, ko odideš iz porodnišnice dobiš obvestilo, ki ga neseš (verjetno tvoj mož) v tvoj zdravstveni dom (moj mož ga je pustil pri vratarju ker je bila sobota) in naslednji delovni dan pride patronažna sama od sebe.

(odgovor članu merida)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

katero ime vam je bolj všeč
diana3100

katero ime vam je bolj všeč

niki (25%)

lina (32%)

taja (43%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!