Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2009 16:01:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: novorojenček- marmorirana koža 7.5.2009 21:03:09
|
|
|
|
pipic
|
je čisto normalno stanje in to so zopet čenče da otroka zebe
|
|
|
|
RE: novorojenček- marmorirana koža 8.5.2009 7:43:56
|
|
|
|
tilči
|
marmorirana koža je čisto normalna do 3. meseca in jo ima kar večina dojenčkov,kasneje pa je lahko znak bolezni,npr.šum na srčku Tako je meni patronažna razložila
|
|
|
|
RE: novorojenček- marmorirana koža 8.5.2009 8:58:44
|
|
|
|
Anonimen
|
To naj bi pomenilo, da ga zebe.. ampak ne vem.. naš je imel pogosto tako kožo kot novorojenček pa sem rodila julija in ga ni zeblo. nč ga ne zebe, ljubi bog no novorojenčki majo drugačno prekrvavitev, sam to je, nč drugega. vse je ok in bo samo izzvenelo, ko bo mal večji in se te zadeve normalizirajo.
|
|
|
|
RE: novorojenček- marmorirana koža 8.5.2009 9:02:18
|
|
|
|
Katy78
|
Ja saj ravno zaradi drugačne prekrvavitve imajo tudi velikokrat mrzle rokice, pa to ni znak, da jih zebe. Pa čeprav jaz to moji zoprni tašči ne morem dopovedat in vsakič, ko pride, ga prijema za rokice in govori kakšen revček je, ker ima mrzle rokice. Ojej, ura je komaj 9, pa sem že v dveh postih taščo omenila.
|
|
|
|
RE: novorojenček- marmorirana koža 8.5.2009 9:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
je, men je moja za tavečjo( pa je bla že večja, je že okol lazla) rekla, če ji neb dala kapo gor, k ma mrzle roke v stanovanju
|
|
|
|
RE: novorojenček- marmorirana koža 8.5.2009 9:32:40
|
|
|
|
Katy78
|
Joj, so tele tašče svojega denarja vredne. Vsak jokec - ziher ga kaj boli. Spi sam v svoji sobici - ziher ga je strah. Mrzle rokice - ziher ga zebe. Pred 1 tednom mu je kupila kapico iz flisa, zunaj pa 20C .... Čez dan je veliko na airex blazini ali pod igralnim lokom - revček, ker mora biti na tleh. In še in še in še podobnih kozlarij. Še dobro da ne živimo pod isto streho, ker bi se mi odpeljalo.
|
|
|
|
RE: novorojenček- marmorirana koža 8.5.2009 12:22:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Joj, so tele tašče svojega denarja vredne. Vsak jokec - ziher ga kaj boli. Spi sam v svoji sobici - ziher ga je strah. Mrzle rokice - ziher ga zebe. Pred 1 tednom mu je kupila kapico iz flisa, zunaj pa 20C .... Čez dan je veliko na airex blazini ali pod igralnim lokom - revček, ker mora biti na tleh. In še in še in še podobnih kozlarij. Še dobro da ne živimo pod isto streho, ker bi se mi odpeljalo. jaz jo imam en štuk nižje
|
|
|
|
RE: novorojenček- marmorirana koža 15.5.2009 23:14:32
|
|
|
|
cv3rklic4
|
Meni je pa patronažna rekla, da ma tako kožo, ker ga zebe Pa smo vseeno zrasli
|
|
|
|
RE: novorojenček- marmorirana koža 16.5.2009 13:41:27
|
|
|
|
rj1808
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči marmorirana koža je čisto normalna do 3. meseca in jo ima kar večina dojenčkov,kasneje pa je lahko znak bolezni,npr.šum na srčku Šum na srcu ni bolezen!
< Sporočilo je popravil rj1808 -- 16.5.2009 13:42:16 >
|
|
RE: novorojenček- marmorirana koža 16.5.2009 17:17:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rj1808 Šum na srcu ni bolezen! Točno tako!
|
|
RE: novorojenček- marmorirana koža 16.5.2009 17:21:01
|
|
|
|
botrca
|
To je nekaj normalnega, novorojenčki imajo vsega vraga na koži, ker se čistijo, prekrvavitev je drugačna kot pri odraslem in zato imajo mrzle roke. Vse mine tam do 3 meseca. Taščinih komentarjev pa ne bom komentirala, ker one so itak najbolj pametne . Še dobro da se z mojo ne zastopim, pa nisem deležna pametnih nasvetov in ugotovitev .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?