Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Dobi mlečno kašico od milupe, poje pa tam pribiližno 100 - 120, več ne gre, saj se nakoncu še za vsako žličko pregovarjava, pol ga pa včasih še podojim, samo zdej poskušamo nehat, pa ga nočem več vsak veečr, ampak pol ob 23, 24, pa ziher... jaz mislim da ni lačen-moje mnenje Tudi jaz mislim, da ni laččen. Našš je isti, poje 100-150ml mleččne kaššice ob 18.00, potem pa šše 200-240 ml mleka z rižževimi kosmičči (ob 19.30) in se zbuja na 2-3 ure, vččasih na 15-30 min. Vendar ga nikoli ne vzamem iz postelje in ga skuššam uspavat v naroččju. To bi jaz skenslala pri tebi. Jaz mu dam dudo not in grem. ČČe se razkuri, pa se naj. Našš se je ta teden drl ko sraka 10 minut, ma nisem popustila, ker sem bila žže z žživci pri kraju, saj sem videla, da hočče mene zraven. Zaspal je ko bubica in spal 4 ure. Naslednjo nočč sploh ni probal izsiljevat. Jaz sem tudi mislila, da je laččen, pa sem ga šše 2-4x dojila, pol pa sem pri 5,5 mesecih ukinila 1 obrok in je zdaj pri 6 mesecih samo na 1 noččenm obroku (okoli 3 zjutraj dobi jošškico). Sem probala vmes dajat ččaj, pa je bilo samo huje, sem ugotovila, da tudi žžejen ni, ampak hočče s ččajem pozornost. KO sem vse odsekala, je duda zadosti. Mali je ugotovil, ko malo zajoka, mami pritečče z mlekom, ččajem in me lepo ujččka in crkla. Tu je treba bit vztrajen in ko s eodloččišš ne, je pačč ne in bit bolj trmast od otroka. Aja, ap ko bošš mislila, da ste žže na konju, bo spet probal . Pusti ga v posteljki in ga pobožžaj po glavici, pa pejdi ven. To da ččez dan tolk spi, pa ni ničč nenavadno, vsaj nam so tako rekli. Našš je ččez cel dan po 2 uri pokonci potem pa obvezno spat (30-50min), pa to poččne neglede na to ali je nočč prespana ali pa najhujšša, neglede na to ali je sit da poka po ššivih ali laččen.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.5.2009 12:47:40 >
|