|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hudiča, so me ustrašili
14.5.2005 17:39:19   
GoYa
Danes je prispela modra kuverta iz PO bolnišnice. Obračun za ICSI. Sem sam znesek pogledala in se vprašala, če me zajeb...., ker smo se zmenili za koncesijski postopek. Me je kar šokiralo, da sploh nisem videla, da na koncu piše "Izdani račun plača zavarovalnica in je samo informativnega značaja". Dobro, da moja mama vse prebere do konca...jaz sem se pri ceni kar ustavila.
Me je presenetilo, ker lani tega nisem dobila, zato tak šok.

No, če katero zanimajo frišne info o cenah (na enoto):

Pregnyl...1.187,11 SIT
Diphereline...1.826,25 SIT
Gonal F...6.856,20 SIT

Jaz sem injekcij pokurila toliko, da je prišlo 307.699,52 SIT (pa še to se mi zdi, da so mi dipherelina premalo računali, ker sem jih porabila več)

Postopek (punkcija, ET in vse kar sodi zraven)...226.601,78 SIT.

Bi bla pa kar huda, če bi morala 530k odšteti, ko imam denar splaniran za druge zadeve.

Aja, cene so za postopek pri dr. Rešu. GK LJ in MB sta dražji. Tolk, če gre kakšna v samoplačniški postopek, da vidi kakšne so cene na trgu ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hudiča, so me ustrašili
14.5.2005 18:38:06   
Pia73
To so pa res cifre,... :(:(:( Vsem, ki boste te postopke potrebovale želim, da vam res uspe čimveč postopkov! :miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hudiča, so me ustrašili
14.5.2005 19:44:01   
eva1
Kaj a so nori????
Marička to bankrotiraš še predno sploh bebo dobiš:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Žalostno!!! Jaz tut držim pesti, da vam, čimprej uspe, brez teh vrtoglavih zneskov!!!!
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hudiča, so me ustrašili
15.5.2005 12:31:50   
Vilma
Ja ja, mislim da so z letošnjim letom začeli izdajati informativne izračune. Jaz imam doma že dva :)-
Enega za biopsijo materničnega vratu v znesku 180 tisoč in enega od ponedeljka, ko sem bila na leetzu zaradi PAP III - CIN III No v drugo je bil račun manjši 146 tisoč tolarjev?!
Tako da ženske, se bo treba kr navadit na te info račune. Ki imajo na nas psihološki učinek seveda. Name izredno negativnega moram prizat! Toliko zmeče vsak posameznik za zdravstvo vsako leto, da to človek ne more verjet! In potem oni nimajo denarja. Ih pih kako sem jezna na naše zdravstvo!!!
Enkrat sem z mojim računala, koliko na leto dam jaz in koliko on za zdravstvo. Vsak mesec pri plači trgajo za osnovno zavarovanje, potem pa še dodatno zavarovanje. Vse skupaj znese cca 700 tisoč zame in 800 tisoč zanj.
In potem oni nimajo denarja?! Jebela cesta še enkrat, naj nehajo s tem, madonca sem jezna!
Z zavarovalnico naj se zmenijo, ne pa z nami državljani. Na tak način :grrr: :grrr: :grrr:

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hudiča, so me ustrašili
15.5.2005 15:25:50   
Skye
Uh mene bi tudi...hvala bogu, da imamo mame;)

In potem bi radi povečali rodnost v Sloveniji....z takšnimi cenami nikoli:grrr:

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hudiča, so me ustrašili
15.5.2005 17:02:22   
emaa
ja sem jest tud dobila informativni račun za laparo in histero ter bivanje v bolnici, vmesna cifra 465.000 SIT, končna 388.000 pa mi ni blo nič jasno, je pa na približno, ker se mi po račun ne da.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?