Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prehranjevalne navade malčka 14.5.2005 14:40:48
|
|
|
|
mamsi
|
Kaj pa če bi se igral z žlico in vilico za otroke, pa kak plastičen krožnik in par koščkov gor. Mogoče mu napiči na vilico hrano, pa naj si jo sam nese v usta. Sej to je sam ideja, sama še nimam teh izkušenj.:zmeden:. Je pa naša pri 10m tut tolk živa, da mora sama tut zraven sodelovat, drugač zapre žnable in ni šans, da jih odpre, dokler ni njenih koščkov na miz, da jih pobira.;)
|
|
|
|
Prehranjevalne navade malčka 14.5.2005 14:44:49
|
|
|
|
martin
|
Saj tole z vilicami in žlicami vse laufa. Vprašanje se mi postavlja kako bo pri tujih ljudeh. Otrok bo namreč šel v varstvo.
|
|
|
|
Prehranjevalne navade malčka 14.5.2005 16:44:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz mislim, da če se z igračo sam zamoti in ga ni treba animirat s tvoje strani, sploh ni problema - saj mu tud varuška lohk da kako igračo v roke medtem, ko ga hrani. Če pa je potrebno preveč animacije, pa verjetno ne bi škodilo, če se tega mal odvadi :zmeden: . Drugače bi pa mogoče njegovo pozornost tudi poskusili preobrniti v samostojno hranjenje :zmeden2: - ne vem, samo jaz to vsekakor poizkušam pri mojem 14 mesecev starem sinu - itak pa sam je le ko je pri volji :)- , drugače pa tudi rabi kak avtomobilček ali kuli in papir, da uspe pri miru sedet. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?