|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:27:12   
kimi
zanima me koliko lahko ima nosečnica temperature da ne ogroža otroka in koliko da mora na pregled. Imam namreč 38 pa mislim da je to meja:zmeden: nisem pa sigurna. Nočem v porodnišnico ker me bodo zadržali in nimam varstva za otroka. Sicer me boli v spodnjem delu...prosim za hitro odgovore ker komaj sedim za računalnikom.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:30:00   
Anonimen
:zmeden:če imaš 38 vročine je to že malce preveč a ne posebej,če te še boli spodaj,boš morala kar do zdravnika,veš ljubica. ne igraj se z še nerojenim otrokom.:zmeden:

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:30:58   
Taša
Draga Kimi mislim da ni ene meje kar se tiče temperature v nosečnosti.. Jaz sem jo imela tudi 39 vzela kakšen lekadol in je padla.. Kar pa se bolečin tiče v spodnjem delu pa nevem.. Jaz bi če druga ne saj poklicala v porodnišnico oz. bolnico da ti povejo kako in kaj.. če ne pa res bolje da se greš pokazata..če druga ne prosi koga za varstvo.... mogoče kakšno sosedo.....
Upam da bo vse v redu z tabo!:rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:32:10   
kimi
Vem da samo kam naj dam prvega otroka to ni tako lahko ker je odvisen od mene:zmeden: Vem da je določena temperatura katere ne smem presežti pa me zanima če katera ve...boli me na vsake toliko časa lahko so lažni popadki mene skrbi samo temperatura

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:33:20   
kimi
Taša če grem na pregled in me zadržijo kam bom dala sončka:(

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:33:22   
mala maja
kimi prvo pokliči v porodnišnico, sej mogoče se ti ne bo treba it pokazat. Sicer bi pa jaz na tvojem mestu se šla pokazat.

Jaz sem imela pri prvem 39,5 vročine sredi julija v 8 mesecu. Mi je rekla da ni nič narobe.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:33:44   
Anonimen
koliko pa si noseča?

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:35:23   
kimi
V bistvu takole je od včeraj me neprestano tišči na wc četudi ravnokar izstopim iz wc-ja me spet tišči bolečine so rahle...ne krvavim ali karkoli drugega. Danes pa me je presenetila samo vročina brez prehlada ali kakšnih drugih znakov

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:35:49   
kimi
Alika začetek 6 meseca

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:37:23   
Taša
Lahko da imaš kakšno vnetje npr. kakšen Uroinfekt in poslednično tudi vročino... Dej pejt se pokazat, če druga ne tamalega naloži in ga pelji zraven bo že.. Če pa misliš da ni tako hudo, vzami lekadol in pojdi počivat..Ampak zjutraj se pojdi vseeno pokazat...!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:38:40   
Gina
Kimi, jaz ne vem, koliko mora biti vročina, da naj bi bilo nevarno, ampak jaz sem jo imela zihr čez 38, pa so mi rekli, da naj lepo vzamem lekadol in počakam, da mine. Huje se mi zdi, da si sama noseča in z otrokom, za katerega moraš bolana skrbet!! Boga.

Jaz bi na tvojem mestu svojo zdravnico klicala, ali pa na dežurno. Če si slučajno iz Lj. je to malo bolj zoprno, kot v majhnih mestih, kjer dežurajo itak splošni zdravniki iz ZD. Vprašaj kaj in kako.

Če te bo pa še bolelo spodaj, pa te mora brigati tudi nerojeni otrok in se pojdi lepo pokazat. V tem primeru kliči na dežurno in povej situacijo. Reci, da ti nihče ne more čuvat otroka, kaj naj narediš?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:38:56   
Anonimen
V samem primeru vročine, bi ti predlagala lekadol..ker pa imaš bolečine...hmmm...to pa je za pregled.
Povej jim da malega nimaš kam dati, pa naj s teboj prespi tam.

V skrajnem primeru, ga pelji sosedi, če bi bila blizu mene, bi se ti ponudila, da ga k meni pripelješ.

Javi kaj se dogaja prosim!:rozica:

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:49:24   
SILVA
Kimi,Kelima lahko k meni pripelješ,ga bom jaz čuvala9nebesa.Ti pa kar brezskrbi k zdravniku.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:49:55   
puncica
Jst sem si pri 38 zbijala vročino ker baje da je to meja, zdej pa ne vem:zmeden2:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 21:54:36   
lijalija
ko sem bila jaz noseča sem prebolela uroinfekt. Kar naprej me je peklo ko sem šla na vodo in stalno sem imela občutek, da me tišči na stranišče. Vse to je prišlo nenadoma lahko rečem v eni uri. Ko sem šla na pregled mi je zdravnica predpisala antibiotike in sem bila takoj doma. po antibiotiku je bolečina kmalu popustila (no mogoče nekaj ur). Zdravnica mi je tudi rekla naj popijem kakšno skodelico urzi čaja (je sicer ogaben-nekaj takega kot zeleni čaj). Pa toplo okrog mehurja. Pa še nekaj pri meni je šlo tako daleč, da sem imela že kri na vodi. Za dete sicer ni bilo nič nevarno, ni se pa za igrati s temi stvarmi. Če je to se ne boj kajti ne bodo te obdržali v bolnišnici. Srečno! ;)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 22:00:05   
india
Kimi, raje pojdi k zdravniku, saj imaš že tako ves čas težave. Kelima pa mislim, da boš lahko pri sebi obdržala,sploh,če ga še dojiš. Če pa ne, pa a nimaš tašče in moža doma??? Prosim, misli na malega miška v tebi, morda boš morala le kak dan ostat noter, morda pa niti to ne!
:miska:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 22:26:24   
Pia73
Čimprej pojdi k zdravniku. Saj ni nujno, da ostaneš notri. In vročina nad 38 je lahko za nosečnico ZELO NEVARNA. Pa tudi uriinfekt se lahko razvije v kaj več,... Ne vem no, bolj ko boš odlašala, slabše bo morda. Prepreči to z obiskom zdravnika. Pa magari s tamalim, saj verjetno nisi ta prva, ki se ji je zgodilo, da otroka nima kam dati. Pa ne živš v isti hiši s taščo in tastom?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Prosim pomoč nujno...
13.5.2005 23:08:41   
Anonimen
Jaz sem imela 39 vročine v 40. tednu. Sem se morala iti pokazati, ker niso vedeli, kako vpliva na otročka. Res pa je, da sem imela zraven virozo in je bila vročina posledica tega.
So me kar notri obdržali, mi vzeli kri in dali lekadol. To je bilo vse. Krvni izvidi so prišli naslednji dan, še danes ne vem, kaj so povedali. Naj bi bilo očitno vse OK, čeprav se je sobni zdravnik kar odločil, da bom do poroda ostala noter. Pa sem jokala in stokala tako dolgo, da me je spustil domov. Če so mi v bolnici zbijali vročino le z lekadolom, bi si jo lahko tudi sama doma, ne? Je pa res, da je posledično čez dva dni prišlo do tega, da sem imela premalo plodovnice in so mi takoj sprožili porod. Tako da če imaš bolečine, ne odlašaj, takoj k zdravniku!

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?