Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Obliž proti komarjem in klopom 13.5.2005 9:28:30
|
|
|
|
lin
|
Mene tudi zanima,čakam na odgovore:zmeden:
|
|
|
|
Obliž proti komarjem in klopom 13.5.2005 10:52:52
|
|
|
|
Urška*
|
Da ne bom nove teme odpirala.... Sem bla včeraj v lekarni, pa jo vprašam, če imajo kašen sprej ali kaj podobnega za dojenčke proti klopom. Pa me ženska "nadere", da takega melga otroka pa res ne rabim po gozdu vlačit! Star pa je 5 mesecv. Mislim halo? Obnašanje je imela na nuli!:grrr: Mislim, saj pa greš samo ob gozdu lahko pa ga lahko tudi dobi. Smo šli zadnjič na Pohorje, in tam bi ga z lahkoto dobil. Mater sem bla jezna. Saj sem ji tud povedala svoje. LP:)
|
|
|
|
Obliž proti komarjem in klopom 13.5.2005 10:58:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi v mestih na vrtovih hiš so že klopi. Za tisti obliž pa tudi mene zanima. Jaz sem šla včeraj v lekarno po spray proti tej golazni, pa nisem opazila teh obližev. Sem pa seveda, po moji navadi, vse prezijala.
|
|
|
|
Obliž proti komarjem in klopom 13.5.2005 11:10:57
|
|
|
|
Blink1
|
Za vraga Urška...Ja kaj pa misliš...otroka po šumah vlačit:):) Ej te lekarnarke pa res niso realne...:(:( Pol naj imam jaz ta malo kar not al kaj? Pri nas lahko klopa dobi že kar na terasi:ups: Hmmm...a naj se pol v blok preselim???? No, komarji so pa tam tudi. Jaz bom v najslabšem primeru vsaj oblačilca ali pa voziček našpricala s tem sprejem proti golazni. Ampak kaj to pomaga, če poleti nima skor nič gor oblečeno:zmeden2: No, v sobici imamo pa poleti kar tisti raid za v vtičnico, da grejo komarji v druge sobe:bravo::bravo: (k meni in atiju po možnosti:zmeden2: )
|
|
|
|
Obliž proti komarjem in klopom 13.5.2005 11:40:33
|
|
|
|
Lunca1
|
To pa mene tudi zanima, predvsem proti komarjem, ker na morju nas vedno obgrizejo, pa ne bi rada da bi tudi Pino.
|
|
|
|
Obliž proti komarjem in klopom 13.5.2005 11:42:06
|
|
|
|
Alika
|
Hansaplast ima obliže proti komarjem,za klope pa nism čist sigurna.Na škatlici nč ne piše,da bi bli tud proti klopom. Pa vseen:Anti-Mucken Pads-to je to.Dobijo pa se v lekarnah,pa dm-ju pa sanolaborju,pa najbrž še kje.... pa čim manj pikov...
|
|
|
|
Obliž proti komarjem in klopom 13.5.2005 12:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, samo dragi so pa verjetno tudi kot svinja, a ne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2005 12:31:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Obliž proti komarjem in klopom 13.5.2005 15:10:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Na kakem principu pa ti flajštri delujejo? Ker če kaj sproščajo v kožo, potem zagotovo za dojenčke niso primerni...
|
|
|
|
Obliž proti komarjem in klopom 13.5.2005 22:04:12
|
|
|
|
Alika
|
So primerni za otroke starejše od dveh let... Sorry,nism prej prebrala,ker sem jih jz dobila od mami,uporabil jih pa še nismo... Kolk stanejo pa tud ne vem:zmeden:
|
|
|
|
Obliž proti komarjem in klopom 13.5.2005 23:45:48
|
|
|
|
Špela
|
Sama sem jih kupila ravno z namenom, da jih bom imela poleti za malčka, pa so res od drugega leta dalje, morda tudi zato, ker imajo močan vonj in bi lahko dražili mali nosek :zmeden:.Stanejo ok. 1300. So pa klopi res povsod, na morju vem da so na okoliških travnikih in na sprehodih ob reki doma smo jih tudi že dobili,tako da jaz si z malčkom ne upam v gozd.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?