|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sanje - groza
27.4.2009 22:48:13   
pokec3609
Sem v 36 tednu, moji babici se je danes sanjalo da sem imela prometno nesrečo in da sem jaz sicer preživela, moja bebica pa ne.

Odkar mi je to povedala sem čist na tleh, prav bojim se it rodit, kaj bo z mano, kaj bo z mojo bebico, če se bo mogoče komu drugemu v družini kaj zgodilo.

A je imela katera podobne sanje ali je kateri od sorodnikov sanjal podobno in se je potem vse srečno izšlo?
Vem da nekega zagotovila ni, da mi lahk tut zdajle strop na glavo pade......pa vseen......mislite da sanje kaj napovedujejo????????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sanje - groza
27.4.2009 22:54:13   
amaya
mogoče pa žensko podzavestno sekira, pa ji je to preko sanj ven prišlo...verjemi, da bo vse OK...tudi sama sem noseča in proti koncu in te daje že malo strah....babica pa bi lahko malo razmislila, kaj ti lahko pove in kaj ne, ker ženske v nosečnosti so itak še toliko bolj občutljive!!!!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.4.2009 22:58:29   
ZmajTolovaj
Meni se vsake dva dni kaj groznega sanja v zvezi z otrokom, ne vem, ali je to podzavest .. Ko se mi je prvič sanjalo, sem bila čist paf, zdaj pa se ne sekiram več. 

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2009 23:02:00   
Tanja55
Najbolj pomembno zdajle je, da se ti umiris in pripravis na novega clana. Brez strahu in brez obremenjevanja s sanjami. Vse sorte se nam sanja in vcasih se kaj uresnici, vcasih pa ne. Reci babici naj drugic sanja, kako si na lotu zadela, bos vidla, kolk se ne bos nic s tem obremenjevala in sekiralauser posted image  Resno, umiri se in vse bo dobro. Meni se obicajno sanja kaj slabega in potem zgodi ravno nasprotno, kolkrat sem sanjala, da nisem naredila izpita, potem pa ga opravla brez problema. Pa tud o tem sem ze sanjala, da se je nekaj babici zgodilo...sem jo takoj poklicala pa se je smejala na drugi strani, da ne, da ona se vedno miga. Velikokrat se nam sanja, ker podzavestno o zadevi razmisljamo ali skrbimo, in seveda za otroke nas je vedno strah...skrb je normalna, samo naj te ne obremenjuje prevec. Tko da, stej brcike svoje pikice in uzivaj nosecnost.

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2009 9:10:05   
vandame
meni se je enkrat sanjalo da je sestrična umrla, k je bla revca res boga v pol leta po rojstvu je imela že 8 operacij za seboj.

pol sm pa eno prašala, k se malo bolj spozna nato in je rekla kao da če se ti sanja da otrok umre da mu podaljšaš življenje. Kaj je pa res pa ne vem.

Jz sm bla tud pol k sm se zbudla čist paf. sm najprej pol klicala če je s tamalo vse ok. no sedaj je pa stara že 6 let.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.4.2009 9:19:06   
CUKRČEK
jaz sem tudi ogromnokrat sanjala kake grozne sanje, ko sem bila noseča. Vendo se je otrokom kaj hudega zgodilo v sanjah.

Najbrž gre za to, da se v sanjah izrazi tisti podzavestni strah, ki ga imamo mamice v zvezi s svojimi otroki. Ker nosečnice res velikokrat sanjajo take sanje....pa nikoli prej in nikoli kasneje jih ne.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

Neposredna povezava do sporočila: 6
28.4.2009 9:30:45   
Monni
jaz tudi imam že vso nosečnost grozne sanje, ali me kdo ubije ali koga zraven mene, ali je kakšna druga nesreča, sanjam pokojnega brata, ki ponovno umre, in še in še.... Sedaj sem se že navadila, da sanje niso v času nosečnosti prijetne in da bo boljše najverjetneje ko bo pikica ob meni. Ne pa se obremenjevat s sanjami, ker s tem škoduješ pikici, raje uživaj v nosečnosti in sama sebe prepričaj, da tvoji bebici se pa res ne more nič zgodit, pa če še pride do ne vem kake nesreče bosta ti in bebica ok. 

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.4.2009 10:22:14   
španka
V Španiji to pomeni, da bosta živela zelooo dolgo, nič ne skrbi. To so samo sanje.

Sem španka, moja slovenščina gre počasi! :)

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.4.2009 10:36:57   
tassika
Tudi jaz mislim, da je to podavest, ker sem imela lani SS, zdaj pa sem spet noseča, se mi je že parkrat sanjalo, da sem imela ponovni SS in kar je bilo najhujše sem videla takega minimalnega dojenčka, parkrat se mi je pa tudi sanjalo, da sem že rodila in so mi otroka hotli vzet. Pomoje je to res podzavest, ker se bojimo, da bi bilo kaj narobe. Sem pa tudi jaz slišala, da smrt v sanjah pomeni življenje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu španka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.4.2009 10:44:40   
eternety
Jaz sem tudi slišala, če sanjaš, da bo nekdo umrl, mu podaljšaš življenje. Moji sestrični se je tudi enkrat sanjalo, da sem jaz umrla. Pa sem še vedno med živimi in imam namen še kar dolgo ostat user posted image .

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.4.2009 10:47:55   
mika
AH JOJ, Tvoja babica ti takšnih sanj ne bi smela govorit. Ko smo bili na morju, je naša pupa skoz skakal na cesto. Vedela je, da ne sme, ampak nas je skoz izzivala. Od nore skrbi, sem sanjala tako živo, da je padla z galerije (nismo imeli ograje, dostopa pa ni imela) in sem samo slišala moževe besede:'Lucija dihaj, Lucija dihaj'. V glavnem, z živci sem bila čist na koncu. Ko smo prišli domov, je prva stvar bila, ki smo jo naredili ograja.

Babica je mogoče bolj panična in je vse sorte hodi po glavi, zato je tudi tole sanjala. Sicer pa nam mediji non stop govorijo o tragičnih nesrečah, tako da se jim jaz bolj ali manj  izogibam, ker me vržejo iz tira. Čist možno, da je tudi tvojo babico.

Neposredna povezava do sporočila: 11
28.4.2009 12:23:53   
TomTaylor
A dej no nehat paniko zganjat zaradi sanj! Ježeš Marija Sveta in vsi svetniki iz česa vse si vse ne delate skrbi?!

Tvoja babica pa tut no comment, sploh če ve, da si tak panični Tomaž.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.4.2009 12:53:50   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

A dej no nehat paniko zganjat zaradi sanj! Ježeš Marija Sveta in vsi svetniki iz česa vse si vse ne delate skrbi?!

Tom Taylor brez zamere, sam  ne moreš si predstavljat, če se ti nekej ful živo sanja kot bi se ti v resnici naredil, pa še grozno je zraven.

sej vem da so sam sanje, sam se mi je pa že parkat naredl da sm neki sanjala pol se je pa v živo ravno to naredil, da je bil tak trenutek.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.4.2009 13:05:23   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: vandame

Tom Taylor brez zamere, sam  ne moreš si predstavljat, če se ti nekej ful živo sanja kot bi se ti v resnici naredil, pa še grozno je zraven.

sej vem da so sam sanje, sam se mi je pa že parkat naredl da sm neki sanjala pol se je pa v živo ravno to naredil, da je bil tak trenutek.

temu se reče "deja vous" ja, to večina ljudi pozna. Ampak to ne pomeni "uresničitev" sanj.

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.4.2009 10:57:40   
kalypso
aaaaaaahhhhh babice user posted image

take "zgodbice" odmisli, babica pa tudi v tistem trenutku verjetno ni razmišljala kako bo to vplivalo na tebe, jaz bi ji zdaj lepo razložila, da naj take stvari raje za sebe obdrži, ker se potem ti slabo počutiš. Verjetno pa pri vseh malo že deluje podzavest, na to pač ne moreš vplivati ne ti ne nihče drug.
Jaz imam nasplošno zdaj v 2. nosečnosti čudne sanje, pravzaprav more, tako da ko se zbudim komaj k sebi pridem, ponavadi se mi sanja o prvem sinu, ki je zdaj star skoraj 6 let.  To je vse samo v podzavesti. Ne obremenjuj se user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
29.4.2009 11:13:36   
mika

temu se reče "deja vous" ja, to večina ljudi pozna. Ampak to ne pomeni "uresničitev" sanj.

tale  se zgodi v budnem stanju in ne spečem.
Drugače pa to kar jaz sanjam, se zgodi ravno kontra.

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?