Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
hiter porast teže-je to normalno 12.5.2005 21:45:43
|
|
|
|
total
|
Ja verjetnoda je,kg grejo hitro gor:)
|
|
|
|
hiter porast teže-je to normalno 12.5.2005 21:59:19
|
|
|
|
Dadi
|
Ja je kar ok....ker se mali redi....pa fajn si trebušček maži ker se ful širi telih par tednov na koncu. Jaz sem mal lena ratal na koncu nosečnosti in sem strije fasala.
|
|
|
|
hiter porast teže-je to normalno 12.5.2005 22:32:16
|
|
|
|
kofetek2010
|
jaz sem šla zadnja dva meseca po 1 kg na teden gor, tako da sem na koncu pridelala +20 kg 8) po 6 mesecih je bilo spet vse po starem :)-
|
|
|
|
hiter porast teže-je to normalno 13.5.2005 10:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se vmes en mesec redila po 2,5 kg na teden, pa je blo vse ok.
|
|
|
|
hiter porast teže-je to normalno 13.5.2005 10:23:11
|
|
|
|
muc muc
|
Pozdravljene punce! Jaz sem v 30t in sem pridelala 10kg, pa je to tudi o.k. Kot pa pravis, da si se zredila 2kg v dveh dneh-to pa sploh ni nujno, ker je odvisno kdaj se tehtas. telesna teza namrec niha od 2-5kg dnevno, pa tudi ce nic ne jes. najbolje je da se tehtas vedno zjutraj ko se ustanes. L.P. muc muc, 30t
|
|
|
|
hiter porast teže-je to normalno 13.5.2005 22:39:54
|
|
|
|
Anja
|
Glede na to kolko si noseca bi rekla, da ti zastaja voda (mogoce otekas? ) Vse dobro Anja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?