|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polnjenje kartuše
12.5.2005 19:44:58   
Anonimen
A je mogoče že katera sama polnila kartušo na tiskalniku? Danes sem kupila tisto polnilo pa ni slo. navodil in sploh ne vem kaj in kako.
Prosim pomoč če katera mogoče kaj ve o tem
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   polnjenje kartuše
12.5.2005 20:01:55   
sergeja26
Živjo!
kako si pa naredila? Kateri tiskalnik pa imaš? Saj zraven polnil oz. refilov naj bi bla priložena navodila za polnjenje in opis po slikcah... Katero polnilo si kupila?
Kolikor je meni znano moraš v glavo kartuše naredit luknico s tistim vijačkom ko ga zraven dobiš in s pomočjo nastavka ki je tut zraven in potem počasi z brizgo (ki je tudi zraven) nafilaš glavo kartuše- ampak res počasi, da ne pride zrak notr...
Naj bi šlo; Meni je enkrat šlo (v službi) ko sem eni stranki nafilala ki je trdil da nikakor ne gre...
:zmeden2::zmeden2:
lp, sergeja:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   polnjenje kartuše
12.5.2005 20:15:16   
Anonimen
Saj se še nisem upala probat, ampak mevem kdaj bom vedela da je polno. A lahko narediš veliko škode če narediš kaj narobe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   polnjenje kartuše
12.5.2005 20:17:31   
Anonimen
Imam pa Lexmark X1180

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   polnjenje kartuše
12.5.2005 20:28:03   
puncica
Mi tud polnimo, noter nakapaš v kartušo pa je, je pa res odvisno kater tiskalnik imaš. Pri nas imamo Canona.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   polnjenje kartuše
12.5.2005 20:45:14   
Joe
Tega ne mislim več početi. Imava HPja, katerih kartuše so menda težje napolnljive od ostalih firm. Ker si že kupila polnilo, pa kar na delo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   polnjenje kartuše
12.5.2005 20:48:44   
Anonimen
A SE TEŽKO ZVRTA LUKNJICA?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   polnjenje kartuše
12.5.2005 20:50:00   
kofetek2010
pa ravnokar sem hotela vprašat, če ima kdo izkušnje s HP-ji, ker so naše svinjsko drage (16.000 sit) :(( no ni kartuša, toner je :(

a so neoriginalne OK? 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   polnjenje kartuše
12.5.2005 20:51:20   
Jančika_
Da dopolnim Joeja - še vedno imava na steni zelen flek od te akcije, pa s copat tudi ni šlo dol:hudicek:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   polnjenje kartuše
12.5.2005 20:58:19   
Joe
Jana74, :love: res je. Jana73, če imate toner, imate laserski tiskalnik, kajne? A ni tam tako, da se vanj natrese črni prah? Najbrž se dobi tudi cenejši kot HPjev, od druge firme. Če imate črnobeli laserski tiskalnik, potem še en plus za neoriginalne kartuše. Karkoli barvnega je namreč težje producirati, ker mora kombinacija osnovnih barv dati ravno pravi odtenek.

V reviji Monitor in Moj Mikro je bilo že precej strani na to temo, tudi v nekaj številkah zadnjega letnika. Meni se zdajle ne ljubi preverit, lahko pa rečeš Jančiki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   polnjenje kartuše
12.5.2005 21:09:14   
kofetek2010
ja ni glih črnobel :)- samo črn je8) do sedaj smo kupovali cel toner, celo skoraj 30cm dolgo škatlo :zmeden:
no, če se da hvala bogu, bom malo pobrskala z iskalnikom 8) hvala za nasvet, ker sem mislila, da so samo kartuše na neoriginale :)- blondina pač :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   polnjenje kartuše
12.5.2005 21:49:13   
špelin@
Jančika, naj še jaz "dopolnim" vaju z Joe-jem ;)

Pri nas je bilo pol kuhinje krepko oškropljene s črno tinto :zmeden::( En kup flekov je še vedno ZELO vidnih, pa tudi "Kuharica" sestre Vendeline je za vedno omadeževana... :zmeden2:

Dedcu dovolim polnjenje kartuš le še v kleti!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   polnjenje kartuše
12.5.2005 22:29:38   
bunkica
Jaz jih pa vedno brez problema napolnim........mam hp-jev tiskalnik in gre brez blema.........z špricami (3)napolnim kartušo.....pa je to to..........:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   polnjenje kartuše
13.5.2005 5:41:17   
E_jen
Poglej malo tule.

Jaz sem tu našla kartuše za moj tiskalnik, ki so kar 6000 cenejše kot drugod. :) Imam ločene kartuše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   polnjenje kartuše
13.5.2005 11:40:41   
NEVA-1
V LJ jih kupujem v IGMI; na Celovški.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......