|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neprehodni jajcniki
12.5.2005 18:52:40   
lily25
Hojla vsem tistim ki ste ze:nosecka: in tistim ki se boste.

Nekja me zanima. Ali ti lahko G na pregledu ze z ultrazvokom (vaginalnim) potrdi, da so jajcniki neprehodni ali to morda pokazejo kaksne druge raziskave?

lep dan in se lepsi vecer!:rozica::rozica::rozica:

LP
Lily
Neposredna povezava do sporočila: 1
   neprehodni jajcniki
12.5.2005 19:03:40   
emaa
kolikor vem, se to pregleda z HSG, kontrastnim slikanjem rodil

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   neprehodni jajcniki
12.5.2005 19:04:12   
rija
morda neprehodni jajcevodi. Za jajčnike še nisem slišala. Ne, ne vidi se, vidi pa se pri laparoskopski preiskavi ali slikanju maternice.

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   neprehodni jajcniki
12.5.2005 20:34:29   
lily25
Hvala rija, namrec jaz sem slisala, da ko ti G naredi ultrazvok (vaginalni) te boli, ce imas neprehodne jajcevode.
Ko je G meni to prvic delal sem bila prav pozorna na bolecino, toda nic nisem obcutila (nic me ni bolelo)

LP
Lily

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   neprehodni jajcniki
12.5.2005 21:07:18   
rija
sama imam neprehodna oba jajcevoda, za sabo pa že nešteto vaginalnih UZ, pa me do zdaj še nobeden ni bolel. Pa tudi sicer nisem nikoli v življenju čutila kakršnekoli bolečine v rodilih, edino ko nisem zanosila, so posumili na neprehodne jajcevode.
Tako da, na slepo govoriti je povsem nemogoče.Če pa boš na žalost prišla tako daleč, da te bodo morali na te stvari pregledati, pa so tudi še možni operacijski posegi, ki lahko neprehodne jajcevode popravijo. Ali pa tudi ne.
Res pa je, da baje zelo boli HSG če imaš neprehodne jajcevode, tega pa ti ne morem zagotoviti, ker so mi to preiskavo opravili v sklopu laparoskopije pod narkozo.

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   neprehodni jajcniki
12.5.2005 21:12:39   
tinkamiška
Se čist strinjam z Rijo in tudi meni so preveli prehodnost jajcevodov v sklopu laparoskopije.

In če bi bilo tako enostavno preveriti prehodnost jajcevodov-samo UZ-potem HSG-ja sploh nebi delali.

Tinka

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   neprehodni jajcniki
12.5.2005 21:14:21   
Sulfinija
Ojla!!!!

Tudi sama sem imela neprehoden levi jajcevod in mi niso ugotovili na vaginalnem uz to zadevo.Danes točno mineva eno leto odkar sem imela hsg slikanje rodil in tam so to zadevo ugotovili.Pa sploh me ne vprašat kok me je bollo,auuuuuuuuuuuuuuuu,vendar za :duda: je mal treba zobe stisnit pa bo sama je še namreč nimam,upam pa da jo bom kmalu lahko stisnila k sebi!!!!!

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   neprehodni jajcniki
12.5.2005 21:17:57   
rija
Mojca, to vse upamo.

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   neprehodni jajcniki
12.5.2005 21:26:05   
Anitka
Rija nič bat HSG-ja. Mene ni bolelo, smo pač različne. Mene je takrat najbolj mučila lakota 8)8)

Je pa to vsekakor korak naprej do :duda:

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   neprehodni jajcniki
12.5.2005 21:26:57   
rija
Ja zdaj pa se ga res več ne bojim, so že hujše stvari za mano...

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   neprehodni jajcniki
12.5.2005 21:36:39   
lily25
Pa vas je kaj matralo ali bolelo prej preden ste sle na laparoskopijo ali ste sle samo zato ker niste zanosile?

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   neprehodni jajcniki
12.5.2005 21:37:48   
rija
Čisto nobenih bolečin, bi mislila da bom zanosila takoj, potem pa nič. Pač, dve laparo...

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   neprehodni jajcniki
12.5.2005 22:54:38   
emaa
mene ni nič bolel, pa baje zna zelo bolet jajcevod napolnjen s tekočino, niente, nada

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   neprehodni jajcniki
13.5.2005 7:16:24   
naja78
halo!sama sem bila na gsg-ju 3 dni nazaj!naj ti povem,da se ti ni treba nič bat,saj veš kako zgleda popadek!!:bravo:sama sem ponosna na to,da sem hitro ukrepala,kajti hsg je pokazal neprehodnost L jajcevoda.baje se da odpravit z laparo,kot so rekle punce pred mano.na UZpa se definitivno ne vidi prehodnost,samo jajčnik in maternica,pa še to moraš bit v drugi polovici ciklusa -za maternico.

torej pogumno v boj,pa čim prej na hsg,da veš kam pes taco moli.ni pa 100% ta preiskava,to pa potrdi laparo.lahko je vse ok,oz ni tako črno kot zgleda na hsg-ju.

jaz bi to preiskavo vsaki priporočala,pa še malo te prepucajo spodaj.

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......