Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
a je bil nakazan otroški dodatek 12.5.2005 13:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem hitro pogledat. Javim...
|
|
|
|
a je bil nakazan otroški dodatek 12.5.2005 13:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pr nas je bil. Pa ga ni več :(
|
|
|
|
a je bil nakazan otroški dodatek 12.5.2005 13:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, je že nakazan. Kak fajn, ne? No, pri meni so celi 4 tisočaki. Za kozlat! Ja, za ene plenice bo ravno dovolj.
|
|
|
|
a je bil nakazan otroški dodatek 12.5.2005 13:49:56
|
|
|
|
Mirjam-1
|
Ponavadi je 15.v mesecu!
|
|
|
|
a je bil nakazan otroški dodatek 12.5.2005 13:50:24
|
|
|
|
mala maja
|
pol so me pa fino zaj..... na CSD ju. Baba ni pogledala da sem napisala nov račun in kaj nej zdej :((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( MEN SE JE ZA ZMEŠAT :((:((:((:(( vse mi gre narobe:hudicek:
|
|
|
|
a je bil nakazan otroški dodatek 12.5.2005 13:51:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Poklič jih, druge ni. Al pa mogoče na banko, da s tastarga prenakažejo na nov račun :zmeden2:
|
|
|
|
a je bil nakazan otroški dodatek 12.5.2005 13:54:53
|
|
|
|
mala maja
|
AL BINA k bi blo tako lahko pa ni :((:((:((:(( Jest ma tist tastar račun zaradi neplačanega kredita po pokojnem početu zablokiran za celih 300 jurjev in se mi je mal čud zdel kako to da se je vse pokjlapal na računu, pa sem šla računat, porodniška, pa otroški pa je pokril tist puf sam od česa nej pa žvim :((:((:((:(( Mi ga tud na banki ne dajo čeprav po zakonu ne semjo vzet otroški dodatek.
|
|
|
|
a je bil nakazan otroški dodatek 12.5.2005 13:58:57
|
|
|
|
ZARA
|
moj je bil tud nakazan...
|
|
|
|
a je bil nakazan otroški dodatek 12.5.2005 14:05:31
|
|
|
|
Anonimen
|
A, maja, to je pa sranje. Pol pa vsaj poskrb, da bo drug mesec prou :(
|
|
|
|
a je bil nakazan otroški dodatek 12.5.2005 14:21:19
|
|
|
|
kofetek2010
|
mala maja - a te razveselim?8)8)8) otroškega ti NE SMEJO TRGAT! in vsak mesec ti morajo izplačat še, mislim, da je neki čez 80.000 sit! kr na banko stopi in zahtevaj začasno deblokacijo za otr.dod. in še tistih 80 jurjev naj ti dajo! 8)
|
|
|
|
a je bil nakazan otroški dodatek 12.5.2005 14:26:23
|
|
|
|
lin
|
ja:bravo:
|
|
|
|
a je bil nakazan otroški dodatek 12.5.2005 14:41:37
|
|
|
|
PALOMA
|
Ojla, podobno situacijo je imela prijateljica, šla na banko bila glasna in so ji dali, takoj na banko, ker od nečesa pa moraš živeti...
|
|
|
|
a je bil nakazan otroški dodatek 12.5.2005 18:29:47
|
|
|
|
kofetek2010
|
http://zakonodaja.gov.si/rpsi/r08/predpis_ZAKO1008.html http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200440&stevilka=1659 2. Prejemki, ki so izvzeti iz izvršbe, in omejitve izvršbe 101. člen (Prejemki, ki so izvzeti iz izvršbe) Iz izvršbe so izvzeti: 1. prejemki iz naslova zakonite preživnine in odškodnine za izgubljeno preživnino zaradi smrti tistega, ki jo je dajal; 2. prejemki iz naslova odškodnine zaradi telesne poškodbe po predpisih o invalidskem zavarovanju; 3. prejemki iz naslova denarne socialne pomoči po zakonu, ki ureja socialno varstvo; 4. prejemki iz naslova starševskega dodatka, otroškega dodatka, dodatka za nego otroka in pomoči za opremo novorojenca; 5. prejemki iz naslova štipendije in pomoči učencem in študentom; 6. prejemki vojaških obveznikov v času izvrševanja vojaške dolžnosti, državljanov v času opravljanja nadomestne civilne službe oziroma usposabljanja za zaščito in reševanje ter oseb v času usposabljanja za delo v rezervni sestavi policije; 7. prejemki iz naslova redov, medalj, vojnih spomenic ter drugih odličij in priznanj; 8. nadomestilo za invalidnost po zakonu, ki ureja družbeno varstvo duševno in telesno prizadetih oseb; 9. dodatek za pomoč in postrežbo; 10. dohodki od občasnega dela invalidov, ki so vključeni v institucionalno varstvo po zakonu, ki ureja socialno varstvo, in jih pridobivajo izven kriterijev redne zaposlitve. 137. člen (Omejitev izvršbe) Na denarna sredstva, ki jih ima dolžnik pri organizaciji za plačilni promet iz naslova prejemkov, ki so izvzeti iz izvršbe (101. člen), oziroma je izvršba nanje omejena (102. člen) ni mogoče seči z izvršbo, kolikor gre za prejemke, nakazane za tekoči mesec, oziroma je mogoče seči le z upoštevanjem omejitev za tekoči mesec. tolk za enkrat, če še kaj najdem - prilepim :)
|
|
|
|
a je bil nakazan otroški dodatek 12.5.2005 20:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
:zmeden:pa si naredi,da boš dobivala porodniško in otroške na drug račun najboljše pa na moževega in ti ne morejo nič.:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......